UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İMREN’DEN SİNEMA FİLMİ MÜJDESİ!

Söz ve müziği Emir Can İğrek’e ait olan ve 2019 yılının en başarılı şarkılarından biri olan “Nalan”ın Arapça cover’ını kendi yorumuyla geçtiğimiz hafta dinleyici ile buluşturan İmren, geçtiğimiz gün Magi Beach'deydi. Denize giren şarkıcı düzgün fiziği ile tüm gözleri üzerine topladı. Ardından gazetecilerin isteğini kırmayarak kısa bir röportaj gerçekleştirdi.

İMREN’DEN SİNEMA FİLMİ MÜJDESİ!

Tatile yeni başladığını ve bir süre daha buralarda olduğunu söyleyen İmren, "Bodrum'u çok seviyorum. Her ne kadar çok sıcak olsa da." diyerek güldürdü. Yeni yaptığı şarkısı hakkında konuşan şarkıcı gazetecilerin "Neden Arapça olsun istediniz?" sorusuna "Ben Arabistan'da büyüdüm çocukluğum orada geçti, duygular orada biraz daha farklıdır, bir de böyle dinlenmesi ve bu duyguları onların da hissetmesi için Arapça okumak istedim." dedi. Yayınlandıktan sonra 5 gün içerisinde 250 bin görüntülenmeye ulaşan "Nalan" için "Arabistan'da hayran kitlem mevcut, sonuçta orada 15 yıllık bir geçmişim var, tek kötü söz duymadım devamı da gelecek kendi yazdığım Türkçe Slow şarkılar da var." şeklinde yanıt verdi.

 

Oyunculuk da yaptığını belirten ve projeleri olduğunu dile getiren İmren, "Yetenekli olduğumu düşünüyorum, oyunculuk için de eğitimler aldım, Ayla Algan benim eğitimimi veren ve en iyi kadın sanatçıdır." dedi. Yeni projeleri olduğunu belirterek, "Sinema ve dizi projelerimiz var, isim veremiyorum ama onlar da yakın tarihte olacak, çok heyecanlı ve çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

HABERİN VİDEOSU

Son Güncelleme: 8.07.2021 13:08:45
ETİKETLERoyuncu  imren  emircan iğrek