UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PROFESÖR SAPLANTILI AŞKI İÇİN AJAN TUTTU!

Ankara'da avukatlık yapan N.S.'ye saplantılı aşık olan Adli tıp profesörü Şerafettin D., genç kadının arkadaşı Merve D. G'yi arayarak ajanlık yapmasını söyledi.

PROFESÖR SAPLANTILI  AŞKI İÇİN AJAN TUTTU!

Ankara'da avukatlık yapan N.S, Konya'da staj yaptığı dönemde tanıştığı adli tıp profesörü Şerafettin D., ile tanışmasının ardından babasının şüpheli ölümü üzerinden yeniden görüşmeye başladı. Şerafettin D.'nin evlenme teklifini kabul etmeyen N.S, hakaret ve tehditle karşılaştı. N.S'nin şikayeti üzerine, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Şerafettin D. hakkında 9 ayrı suçtan soruşturma başlatıldı.

YANINA AJAN YERLEŞTİRMİŞ

N.S, bir arkadaşı aracılığı ile görüşmeye başladığı Korkuteli'nde yaşayan Merve D.G ile Şerafettin D.'yi tanıştırdı. İddiaya göre Şerafettin D., Merve D.G.'yi tehditle kendisine N.S hakkında anbean bilgi vermesini söyleyerek, ajanlık yapmasını istedi. Şerafettin D. Merve D.G'ye "Bana onun hakkında bilgi vereceksin, ne yapıyorlarsa haber edeceksin, her şeyi söyleyeceksin, ajanlık yapacaksın" dedi. Merve D.G, genç kadının gittiği yerleri, görüştüğü arkadaşlarını ve konuşmalarını Şerafettin D.'ye anlatmaya başladı. Şerafettin D.'nin arkadaşının annesini araması üzerine Merve D.G'ye görüşüp görüşmediklerini soran N.S, görüşmedikleri cevabın aldı. Merve D.G, konu ile ilgili mesaj görüntülerini Şerafettin D.'ye gönderdi. Şerafettin D.'nin mesaj görüntülerini N.S'nin bir başka arkadaşına göndermesi üzerine durumu anlayan genç kadın, profesörden ve ajanından şikayetçi oldu.

'N.S'NİN NE YAPTIĞINI ANBEAN GÖNDERİYOR'

Şerafettin D.'nin konuşmaları gönderdiği N.S'nin arkadaşı O.T, "Gönderileri okuduğumda bunun ne olduğunu sordum. Merve D.G'nin kendisine ajanlık yaptığını, tatil görüntülerini gönderdiğini, N.S'nin neler yaptığını anbean gönderdiğini söyledi. Ben de kendisine kız istemiyor neden bu kadar uğraşıyorsun dedim. Bana evlenmek istediğini, kendisi ile evlenmeyecekse kimse ile evlenmesine izin vermeyeceğini söyledi" dedi.

AJANIN 3 YIL HAPSİ İSTENDİ

N.S'nin şikayeti üzerine soruşturma başlatan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Merve D.G hakkında, aralarındaki konuşmaları Şerafettin D.'ye gönderdiği gerekçesiyle 'Özel hayatın gizliliğini ihlal' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı. Hazırlanan iddianame Ankara 41. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilirken, Şerafettin D, hakkında ise 'Kendisi ile yapılan haberleşmenin gizliliğini alenen ifşa etme' suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlayarak Ankara 17. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderdi. (Sabah)  

Son Güncelleme: 9.07.2021 09:26:34
ETİKETLERankara