UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KÖPEK BALIĞI DEHŞETİ! TV ŞOVMENİ DEHŞETİ YAŞADI!

Bir program için köpek balıklarının olduğu sularda çekim yapmak isteyen televizyon ekibi, köpek balığının saldırısına uğradı.

KÖPEK BALIĞI DEHŞETİ! TV ŞOVMENİ DEHŞETİ YAŞADI!

Bir televizyon programında yayınlanmak üzere, "Köpek balığı Haftası" için istila edilmiş sularda su kayağı yaparken çekim yapan televizyon yıldızı köpek balığının saldırısına uğradı.

Steve-O ve Chris Pontius, Discovery özel etkinlikleri sırasında köpekbalıklarının bolca bulunduğu hatta neredeyse istila ettiği sularda, su kayağı yapmaya karar verdiler.

Ancak keyifli başlayan şov, son derece tehlikeli bir hal aldı. Rampadan atlayamayan McInerney, zamanında inişe geçemeyince köpekbalıkları ona doğru yüzerken suya daldı. Ekip üyeleri onu kurtarmak için adeta yarışırken, Sean McInerney köpek balığı tarafından elinden ısırıldı. Görüntülerde, McInerney'nin şidedetli kanaması olduğu dikkat çekti.

Güvenlik ve sağlık ekipleri turnike için hemen şov yıldızına müdahale etti. McInerney, daha ciddi bir yaralanma yaşamadığı için rahatlamış görünüyordu. Yaşananlarla ilgili röportaj veren Steve-O, diğer adıyla Stephen Glover, McInerney'nin sakatlığının görünenden çok daha kötü olduğunu ve hayatta olduğu için şanslı olduğunu açıkladı. 

Son Güncelleme: 13.07.2021 17:24:50
ETİKETLERköpek balığı  tv  şovmen  okyanus