UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OSMAN BÜYÜKŞEN'İN DUYGUSAL PAYLAŞIMI YÜREK DAĞLADI!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te gündeme gelen Büyükşen cinayeti adeta infaal yarattı. Osman Büyükşen Twitter'dan duygusal bir paylaşım yaptı.

OSMAN BÜYÜKŞEN'İN  DUYGUSAL PAYLAŞIMI  YÜREK DAĞLADI!

Türkiye'nin Müge Anlı ile Tatlı Sert ile birlikte tanıdığı Osman Büyükşen, 3 yıl önce öldürülen anne ve babasının katillerini bulmak için programa katıldı.

Müge Anlı ve ekibi canlı yayında korkunç cinayeti aydınlatmak için yoğun çaba harcarken, Dr. Osman Büyükşen'in sinir krizi geçirdiği ve Müge Anlı'nın gözyaşlarını tutamadığı anlar, yürek burkmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Betül ve Uğur Büyükşen'in tutuklandığı hatta Büşra Büyükşen'in itirafları gibi videolarla bazı Youtube kanallarında asılsız haberler dönmeye başlamıştı.

İddialara ailenin küçük oğlu Osman Büyükşen adeta isyan etti. Osman Büyükşen kendine ait sosyal medya hesabından bu duruma kınadı.

Şu ifadeleri kullandı:

1) "TV'ye çıktıysanız bunları göze alacaksınız" gibi akıl dışı bir dayanakla, apaçık yalan olduğu belli olan şeyleri bilgi/yorum diye paylaşan, bunu da kişi mahremiyetini hiçe sayarak ve toplum merakını kullanarak kazanç/prim elde etmek için yapan kişilere ne demek gerekir?

2) Bundan farklı olarak hemen her gün "itiraf etti, intihar etti, vuruldu, öldü, tutuklandı, uçtu, kaçtı" vs diye saçma sapan videolar hazırlayan sözüm ona karakterlere ne demek gerekir? Ben onlar adına utanırken onların para için yaptığı bu utanmazlığa karşı ne demek gerekir?

3) Bir haber olursa bunu duyacağınız yerler bellidir. O yüzden bu yalan paylaşımları yapanların bitmesi için o paylaşımları İZLEMEYİN, İZLETTİRMEYİN VE KESİNLİKLE BU KANALLARI -İZLEMEDEN- ŞİKAYET EDİN.

4) Bu şahısların da eğer akıl sağlığı yerindeyse bu tarz paylaşımları derhal sonlandırmaları gerektiğini aksi takdirde bu paylaşımlardan asıl olarak kendilerinin zararlı çıkacağını BİLMESİ GEREKİR. Akıl sağlığı yerindeyse.

Osman Büyükşen'den duygusal bir paylaşım daha geldi. Büyükşen, sosyal medyada "Kalbi güzel annem, yiğit babam..." paylaşımını yaptı.

Olayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Gözaltı sayısının 25'e çıktığı öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 16.07.2021 11:08:05
ETİKETLERmüge anlı  osman büyükşen