UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“SÖYLENECEK SÖZ KALMADI...”

Ümitcan Uygun'un tahliye olmasının ardından Aleyna Çakır'ın ailesinin avukatından sert açıklama.

“SÖYLENECEK SÖZ KALMADI...”

Müge Anlı'da gündeme gelen Aleyna Çakır olayının bir numaralı şüphelisi Ümitcan Uygun, 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Kullanılmasını Alenen Özendirmek' suçundan tutuklandıktan sonra, dün tahliye edildi.

Uygun ile ilgili son dakika kararını avukatı Hayri Çağatay Cengiz duyurdu. Uygun'un tahliyesi sonrası Aleyna Çakır'ın ailesinin avukatı Umur Yıldırım duruma sert tepki gösterdi.

ALEYNA ÇAKIR'IN AİLESİNİN AVUKATINDAN TEPKİ

Aleyna Çakır'ın evinde ölü bulunmasına ilişkin olayda baş şüpheli olan Ümitcan Uygun'un tahliye kararına bir tepki de Çakır'ın ailesinin avukatı Umur Yıldırım'dan geldi. Yıldırım yaptığı açıklamada, tahliye kararının yanlış olduğunu söyleyerek, "Ümitcan Uygun'un Aleyna Çakır'a yönelik konut dokunulmazlığını ihlal suçundan yargılaması devam ediyor. Yine ölümüne ilişkin dosyanın soruşturma aşaması halen tamamlanmadı. Darp ettiği görüntüler ve diğer suçlamalarla ilişkin henüz bir şeyler yapılamamışken, uyuşturucu kullandığı ve temin ettiğine ilişkin görüntüleri sosyal medyada yer alan Ümitcan Uygun'un serbest bırakılması kabul edilebilir değil, söylenecek söz kalmadı. Hukuki olarak bunu açıklayamam. Aleyna'nın ailesi de Ümitcan Uygun'un tahliye kararına çok üzüldü. Her ne olursa olsun biz olayların takipçisi olacağız, gereken cezayı almasını sağlayacağız" dedi.

Son Güncelleme: 17.07.2021 14:10:47
ETİKETLERaleyna çakır  ümitcan uygun