UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

WHATSAPP KULLANICILARINA PEŞ PEŞE DAVA AÇIYOR!

WhatsApp, kullanıcılarına teker teker dava açıyor! WhatsApp'ta bunu yapan yandı! Mahkeme yolu gözüktü! 2 milyar kullanıcısı bulunan WhatsApp'a neredeyse her gün yeni bir özellik ilave ediliyor. Mesela son olarak çoklu makine takviyesinin geldiği sarihe çıkmıştı.

WHATSAPP KULLANICILARINA PEŞ PEŞE DAVA AÇIYOR!

Ancak WhatsApp bu sefer yeni özelliğiyle değil, aldığı bir kararla gündeme geldi. Yapılan açıklamada otomatik ileti atılması ve değişik kullanıcıların rahatsız edilmesi gibi vaziyetlerin tespit etilmesi gidişatında mesul bireylere karşı legal adımların atılacağının altı çizildi.

Milyonlarca Whatsapp kullanıcısı şoke oldu. WhatsApp dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması konumunda. Yetkililer kullanıcı tecrübesini en iyi ve en tehlikesiz hale getirmek için geliştirmeler yapıyor. 2 milyar kullanıcısı olan bir mesajlaşma sisteminin de zorlukları var. WhatsApp yeni kararlar almak zorunda kaldığını açıkladı. Toplu mesaj özelliğiyle ilgili açıklama yapıldı. WhatsApp kuralları ihlal eden kullanıcıların dava edileceğini duyurdu. Bundan sonra şirket kullanıcılar için yasal işlem başlatabilecek

Yapılan açıklamada otomatik mesaj atılması ve diğer kullanıcıların rahatsız edilmesi gibi durumların saptanması durumunda sorumlu kişilere karşı yasal adımların atılacağının altı çizildi. Söz konusu özelliğin bir süredir bazı firmalar tarafından aynı anda yüzlerce kişiye ulaşmak için kullanılması pek çok kullanıcının tepkisi ile karşılaşmıştı.

WHATSAPP'TA SAKIN BUNU YAPMAYIN!

Söz konusu özelliğin bir süredir bazı firmalar tarafından aynı anda yüzlerce kişiye ulaşmak için kullanılması pek çok kullanıcının tepkisi ile karşılaşmıştı. Bu şekilde gönderilen mesajların kullanım koşullarına aykırı olduğunun altını çizen WhatsApp, daha önce yayınladığı uyarıyı yeniledi.

Ayrıca WhatsApp söz konusu paylaşımları yapmaya devam edenler için yasal adımlar atılacağını duyurdu. WhatsApp 7 Aralık itibari ile bu kuralları çiğneyen hesaplar için yasal işlem başlatacağını duyurdu.

WhatsApp üzerinden alışveriş yapılabilecek!

Facebook'a geçtikten sonra WhatsApp başta olmak üzere Instagram'ın da çehresi değişti. Kısa süre önce bazı ülkelerde WhatsApp Pay kullanıma sunulmuştu. Bunu bir adım öteye taşıyan geliştiriciler, WhatsApp üzerinden alışveriş özelliğini devreye alıyor.

Son Güncelleme: 18.07.2021 19:31:45
ETİKETLERwatsapp  mobil  dava