UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR NOKTADA DAHA YANGIN ÇIKTI!

Son dakika haberine göre Manavgat'ta Salur Mahallesi'nde alevler yeniden yükselmeye başladı. DHA muhabiri Alparslan Çınar canlı yayında Manavgat'taki son gelişmeleri canlı yayında aktardı. Çınar, "Yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Bir cami görüyoruz tam da o noktada Salur Mahallesi'ni görüyoruz" dedi.

BİR NOKTADA DAHA  YANGIN ÇIKTI!

İşte DHA muhabiri Alparslan Çınar'ın Manavgat'tan aktardıkları...

Sabah saatlerinde yaptığımız yayınlarda Manavgat'ın sakin bir gün geçirdiğini söylemiştik ancak biraz önce Salur Mahallesi'nde alevler yeniden yükselmeye başladı ve 2 yangın söndürme uçağı görüyorum. Bu noktaya müdahale ediliyor. bu dağ sırası boyunca 6 noktadan dumanın yükseldiğini görüyorum. kozalaklar patlayıp 200 metreye kadar saçılabiliyor. Yerleşim yerlerini tehdit ediyor, bir camiyi görüyoruz, tam da o noktada Salur Mahallesi'ni görüyoruz. Henüz o mahallenin boşaltılmadığı bilgisi var.

34 mahalle yangından etkilenmişti, 18 mahalle tahliye edilmişti. Sabotaj iddiasıyla ilgili jandarma 5 kişiyi gözaltına aldı. Bugün sakin bir gün bekliyoruz dedik ama yeni bir noktada yeni yangın başladı.

Son Güncelleme: 30.07.2021 12:09:41
ETİKETLERmanavgat  yangın