UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ACILI ABLANIN SÖZLERİ YÜREKLERİ YAKTI!

Azra Gülendam Haytaoğlu Mustafa Murat Ayhan tarafından hunharca katledildi. Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablasının sözleri ise yürekleri deldi. Ezgi Haytaoğlu, 'Keşke…' diyerek şunları söyledi…

ACILI ABLANIN SÖZLERİ  YÜREKLERİ YAKTI!

Korkunç olay sonrası, "Benim kardeşim ölemez. Ona kim nasıl kıydı" diyerek yürekleri dağlayan Abla Ezgi Haytaoğlu ise sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Haytaoğlu'nun sözleri herkesi ağlattı: Keşke rüyama gelsen… Bu hayatta en gurur duyduğum şeydi senin ablan olmak… Çocukluğunu yitirmeyecek kadar canlıydı. Hayat hiç onun yanından akıp gitmezdi…

Ona harçlık verilen paraya kitap alırdı, kafede oturmaz tiyatroya giderdi dönüp kocaman gözleriyle "Abla" derdi, "Ben çok başarılı olacağım" biliyorum olacaktı.

Hani bazı insanlar hayatının bir anını bile boş öylesine yaşamak istemez, her anını bir işe yaramaya, dünya da bir şeyin ucundan tutmaya harcar ya ona her baktığımda o parılıtıyı görürdüm gözlerinde.

Azra'nın arkadaşı Dilara Yiğit ise "Birlikte yapmayı planladığımız bir sürü şey vardı eksik kaldı ama yine de hatıraların yeter" paylaşımını yaptı.

Son Güncelleme: 7.08.2021 10:31:41
ETİKETLERazra