UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ATA DEMİRER HASTANELİK OLDU!

Oyuncu Ata Demirer, evinde talihsiz bir kaza geçirerek hastanelik oldu. Sosyal medya hesabından hasta yatağında çektiği fotoğrafı paylaşarak sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu, bileğinden operasyon geçirdiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

ATA DEMİRER HASTANELİK OLDU!

Uzun süredir Marmaris'te yaşayan başarılı oyuncu Ata Demirel, evinde düştü. Ayak bileği zarar gören Demirer, apar topar kaldırıldığı hastanede operasyon geçirdi.

"OPERASYON BAŞARILI GEÇTİ, GAYET İYİYİM"

Kaza haberini ve sağlık durumunu 1,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından veren oyuncu, "Sevgili dostlar ,talihsiz bir ev kazası sonucu ayak bileğimden bir operasyon geçirmek durumunda kaldım. Operasyon gayet başarılı geçti iyiyim" dedi.

"FİLMİMİZ SETİNİ İLERİ TARİHE ERTELEDİK"

Yeni filmi Bursa Bülbülü için sete çıkmaya hazırlanan oyuncu, talihsiz kazadan sonra çekimleri ertelemek zorunda kaldığını da söyledi. Sözlerine devam eden ünlü oyuncu, "Maalesef bu durum bizi sonbaharda çekmeyi planladığımız Bursa Bülbülü filmimizin setini ileri bir tarihe ertelemek zorunda bıraktı. Sağlıklı günlerde kavuşmak üzere" ifadelerini kullandı.

SEVENLERİNDEN YORUM YAĞDI

Ata Demirer'in paylaşımını göre Yetka Kopan, Serra Yılmaz, Koray Avcı ve Ebru Cündübeyoğlu başta olmak üzere birçok seveninden "Geçmiş olsun" yorumları yağdı

Son Güncelleme: 16.08.2021 09:59:09
ETİKETLERata demirer  hastane  kaza