UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU MÜJDELİ HABERİ VERDİ!

Boğaç Aksoy: Zor günlerin geride kalmasına az kaldı

ÜNLÜ OYUNCU MÜJDELİ HABERİ VERDİ!

'Arka Sokaklar' dizisinde 'Volkan Komiser' karakterine hayat veren Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. Sağlık durumu merak edilen ünlü oyuncu, sevenlerine güzel haberi verdi.

'Arka Sokaklar' dizisinde 'Volkan Komiser' karakterine hayat veren Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. Sağlık durumu merak edilen oyuncu, sevenlerine güzel haberi verdi.

Aksoy, üzücü haberi, "Sevgili dostlarım. Ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki lenfomaya yakalandım, uzun bir süre daha olamayacağım. En yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza, telefonlarınıza dönemezsem de affedin" sözleriyle duyurmuştu.

"BUGÜNKÜ ŞEKERLERİM"

Sosyal medya hesabından kullandığı ilaçları paylaşan Boğaç Aksoy, "Günaydın canlar, bugünkü şekerlerim. Her biri birbirinden tatlı" notunu düşmüştü.

"TEDAVİ HARİKA GİDİYOR"

'Arka Sokaklar' oyuncusu, geçtiğimiz ay Instagram hesabından paylaştığı öncesi-sonrası videosu ile takipçilerine kanserli hücrelerin azaldığını göstermişti.

Aksoy, "Hocam 'her zaman içinizdeki star ışığını keşfedin' demişti. En sonunda keşfettim. Sonra ne mi oldu? İçimdeki ışığı söndürdüler. Şaka bir yana tedavimiz harika gidiyor" ifadelerini kullanmıştı.

SON KEMOTERAPİYİ ALDI

Lenf kanserine yakalanan Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabı üzerinden son durumu hakkında bilgi verdi. 32 yaşındaki oyuncu, kemoterapi süresinin bittiğini duyurdu.

Instagram'da yüzünün güldüğü bir fotoğrafını paylaşan Aksoy, "Bugün son kemoterapiyi alıp, sağlıklı günlerime geri döneceğim Allah'ın izniyle. Zor günlerin geride kalmasına az kaldı" mesajını yazdı.

Son Güncelleme: 18.08.2021 16:29:49
ETİKETLERboğaç aksoy  kanser