UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EŞEĞE TECAVÜZ ETMEYE KALKIŞAN ŞOFÖRÜ SOPALARLA DÖVDÜLER!

Tuzla'da servis şoförü A.E.'nin otluk alanda dolaşan eşeğe tecavüz etmeye kalkıştığını iddia eden vatandaşlar, şahsı sopalarla darbetti. Tecavüz şüphelisi şahıs ihbar üzerine gözaltına alınırken, bir süre sonra serbest bırakıldı. Ayakları bağlı eşeği kurtarmak için yanına gittiğini öne süren şoför, tecavüz iddialarını yalanlarken, darbedildiği anlar ise kameralara yansıdı.

EŞEĞE TECAVÜZ ETMEYE KALKIŞAN ŞOFÖRÜ SOPALARLA DÖVDÜLER!

İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Tepeören'de bulunan çiftlikte yaşanan olayda iddiaya göre; servis şoförü A.E., otluk alanda eşeğe tecavüz etmeye kalkıştı.

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR DURUMU FARK ETTİ

Çiftlikte bulunanlar da A.E 'yi önce bir süre kovaladı, sonra ellerindeki sopalarla darbetmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Gözaltına alınan şüpheli A.E., polis merkezindeki ifade işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. Şüpheli A.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'AYAĞI BAĞLI EŞEĞİ KURTARMAK İSTEDİM'

A.E'nin poliste ve adliyede alınan ifadesinde, tuvaletini yapmak için otluk alana geldiğini, bu sırada ayakları bağlı olan eşeği gördüğünü ve eşeği kurtarmak için yanına yaklaştığında vatandaşların kendisini kovaladığını bu nedenle kaçmaya başladığını söylediği öğrenildi.

KENDİSİNİ DARBEDENLERDEN DE ŞİKAYETÇİ OLMADI

Kendisine atılan suçlamaları kabul etmeyen şüphelinin kendisini darbedenlerden de şikayetçi olmadığı belirtildi.

Son Güncelleme: 29.08.2021 14:47:35
ETİKETLERtuzla  dehşet  eşek  tecavüz