UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İREM DERİCİ’NİN BABASI BOŞANMA DAVASI AÇTI!

Şarkıcı İrem Derici’nin babası, reklamcı Hulusi Derici, 21 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Selma Derici’ye boşanma davası açtı. Ünlü reklamcı, iki çocuğunun velayeti ile birlikte 1 milyon lira tazminat talep etti.

İREM DERİCİ’NİN BABASI  BOŞANMA DAVASI AÇTI!

İrem Derici’nin reklamcı babası Hulusi Derici, 21 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Selma Derici’ye kadınlık görevini yerine getirmediği ve sözlü şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açtı.

VELAYETLER VE 1 MİLYON TL

Hürriyet'in haberine göre; 1 milyon lira tazminat talep eden ve iki çocuğunun velayetini isteyen Hulusi Derici, eşinin kendisine ait olan malları üzerine geçirerek iyi niyetini suistimal ettiğini de öne sürdü.

ŞİRKETTE EKONOMİK KRİZ

2019’da Hulusi Derici’nin şirketinde ekonomik kriz çıktığının anlatıldığı dilekçede, “Hulusi Derici, bu krizin önüne geçmek için eşinden yardım istemiştir. Eşiyle Hulusi Derici arasında sözleşme imzalanmıştır.

Selma Derici sözleşme adı altında kendisine devredilen Bodrum’daki evin kendisine ait olduğunu ve Hulusi Derici’ye iade etmeyeceğini dile getirmiştir.

Tarafların boşanmalarını, 500 bin lira maddi, 500 bin lira manevi tazminat ile iki çocuğun velayetinin babaya verilmesini talep ediyoruz.

Çocuklar için 10 bin lira nafaka ile Bodrum’daki üç mesken ile Zekeriyaköy’deki iki meskene tedbir konulmasını istiyoruz” denildi.

Son Güncelleme: 3.09.2021 09:12:25
ETİKETLERirem derici  hulusi derici  selma derici