UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YANLIŞ HEDEF İNFAZI! PATRONU DEĞİL ÇALIŞANI ÖLDÜ

Sarıyer'de 27 yaşındaki emlakçı Kemal Kavraz iş yerinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Asıl hedefin Kavraz değil patronu olduğu öne sürüldü. Cinayet anı saniye saniye kameralara yansırken, Cinayet Büro ekipleri iş yerine gelip kurşun yağdıran maskeli şüpheli ve onu getiren motorcuyu gözaltına aldı. İki şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YANLIŞ HEDEF İNFAZI! PATRONU DEĞİL ÇALIŞANI ÖLDÜ

Şüphelilerin emniyette verdiği ifadede 'aramızda husumet vardı, korkutmak istedik' dedikleri öne sürüldü. Sabah'a açıklamalarda bulunan Kavraz'ın babası Akif Kavraz; "O adam oğlumu alacak verecek işinde neden muhattap ediyor. Oğlumu elimden çaldılar, dağ gibi oğlum gitti. Adalet bunun üzerine gitsin" dedi.

İstanbul Sarıyer'de 25 Ağustos günü meydana gelen olay iddialara göre şöyle yaşandı. Emlakçı Hasan D. ile müteahhit İbrahim K. arasında olaydan kısa bir süre önce bir tartışma yaşandı. Tartışma bittikten bir kaç saat sonra aynı iş yerine motosiklet ile iki şüpheli geldi. Kasklı maskeli şüphelilerden biri iş yerinin kapısını açıp peş peşe ateş etmeye başladı. O sırada koltukta oturan Kemal Kavraz ağır yaralandı. Şüpheli geldiği motor ile olay yerinden hızla kaçtı. Hastaneye kaldırılan Kemal Kavraz hayatını kaybetti.

Son Güncelleme: 5.09.2021 13:36:23
ETİKETLERinfaz  sarıyer