UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BANU ALKAN’DAN İLGİNÇ HAMLE! SERENAY’IN AYAKLARINI PAYLAŞTI

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan, sosyal medya hesabından 29 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya'nın ayaklarının fotoğrafını paylaştı. Alkan'ın bu hareketine sosyal medya kullanıcıları anlam veremedi.

BANU ALKAN’DAN İLGİNÇ HAMLE! SERENAY’IN AYAKLARINI PAYLAŞTI

63 yaşındaki ünlü oyuncu ve şarkıcı Banu Alkan'ın Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşım olay oldu. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Alkan'ın paylaşımını gören takipçileri neye uğradığını şaşırdı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Ajda Pekkan'ın fotoğrafını paylaşıp "Taklit edilmek harika bir duygu bebeğim" şeklindeki açıklamasıyla gündeme gelen Banu Alkan bu kez de Serenay Sarıkaya'nın ayaklarının fotoğrafını paylaştı.

"SERENAY SARIKAYA AYAKLARI"

Yayınladığı fotoğrafa 'Serenay Sarıkaya ayakları' notunu düşen ünlü sanatçının bu paylaşımına kimse anlam veremedi. Serenay Sarıkaya'nın hayranları ise Afrodit'te bu davranışı karşısında sert çıkıştı

HAYRANLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Ünlü sanatçıya Serenay Sarıkaya'nın fanları 'beğenmiyorsan neden paylaşıyorsun', 'Banu hanım gündem olmak istemiş', Dost başa düşman ayağa bakar', 'ayağa estetik yapılmıyor', 'insanların fiziki özellikleriyle alay etmek büyük saygısızlık', 'Allah başka dert vermesin' şeklinde yorum yağdırdı.

LEOPARLI BİKİNİSİYLE POZ VERDİ

Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Göcek'teki tatiline devam eden güzel oyuncu, 9.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından leoparlı bikinisiyle çektiği fotoğraflarını paylaştı.

Takipçilerinden yoğun ilgi gören kareler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sarıkaya'nın paylaşımları 30 dakikada 100 binden fazla beğeni aldı.

Sanatçı Cenk Eren, Sarıkaya’nın son paylaştığı bikinili pozlarını eleştirirken, güzel oyuncuyu Banu Alkan'a benzetti.

"BANU ALKAN GİBİ POZLAR..."

Eren, Instagram hesabından Serenay Sarıkaya’nın bikinili fotoğraflarını paylaşarak, “İyi bir oyuncu, çok güzel bir kadın, iyi giden bir kariyere ve çok da iyi bir menajere sahip, peki durum böyleyken neden 90’lı yılların Banu Alkan’ı gibi pozlar vermeye gerek duyar? Uzun yıllardır böyle magazin konularında yorum yapmadım, bana düşmez ama çok beğendiğim bir oyuncu olduğu için dayanamadım, umarım kırılmaz bana” notunu düştü.

Son Güncelleme: 14.09.2021 18:47:59
ETİKETLERBanu Alkan  Serenay Sarıkaya