UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON DAKİKA! FAHRETTİN KOCA’DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR!

Türkiye'de son günlerde artış gösteren koronavirüs vaka ve vefat sayıları yetkilileri tedirgin ederken, bu durum bugün toplanan Bilim Kurulu'nda ele alındı.

SON DAKİKA! FAHRETTİN KOCA’DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR!

Bilim Kurulu Toplantısı sona ererken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, "Tarama testleri velilerimizin izni ile yapılıyor. Velilerin rızası dışında hiçbir işlem yapılmayacaktır." dedi.

Son dakika haberi... Koronavirüs Bilim Kurulu bugün bir araya geldi. Salgındaki son gelişmelerin ele alındığı toplantının ana gündem maddesi ise artan vaka ve vefat sayıları oldu.

Yüz yüze eğitimdeki yol haritası da Bilim Kurulu toplantısında ele alınan bir diğer önemli konu oldu. Bilim Kurulu Toplantısı sona ererken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kameraların karşısına geçti.

İşte Bakan Koca'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Tarama testleri velilerimizin izni ile yapılıyor. Velilerin rızası dışında hiçbir işlem yapılmayacaktır.

Aşı olanların aşısı tamamlanana kadar, yani ikinci dozdan 14 gün geçtikten sonra korunduğu gerçeğini aklımızdan çıkarmayalım. Maske ve mesafe kurallarına temizlikle birlikte devam etmek son derece önemli. Endişe ve kargaşa ortamından çıktık, bunu kalıcı haline getirmek elimizde.

Son Güncelleme: 15.09.2021 21:23:08
ETİKETLERfahrettin koca