UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞAFAK PEKDEMİR'İN SEVGİLİSİ MUHABİRLERE SALDIRDI!

Ünlü oyuncu Şafak Pekdemir ile yönetmen sevgilisi Oğulcan Eren Akay'ın gecesi olaylı bitti. Cihangir'de sarmaş dolaş objektiflere takılan çiftten Akay, "Birazdan ben size göstereceğim!" diyerek kendisini görüntüleyen muhabirlere saldırırken, Pekdemir ise, "Lütfen bu olayı büyütmeyin, beni tanıyorsunuz" diyerek, gözyaşları içinde özür diledi

ŞAFAK PEKDEMİR'İN SEVGİLİSİ MUHABİRLERE SALDIRDI!

33 yaşındaki Pekdemir, gecenin geç saatlerine kadar sevgilisi ile birlikte samimi görüntüler sergiledi.

Ünlü oyuncu, Oğulcan Eren Akay ile birlikte mekandan ayrılırken flaşların patlamasıyla şaşkınlık yaşadı.

MUHABİRLERE SALDIRDI: BEN SİZE GÖSTERECEĞİM!

Alkolün dozunu kaçıran Oğulcan Eren Akay ise kendisini görüntüleyen muhabirlere sinkaflı sözler kullanarak, saldırdı.

"Birazdan ben size göstereceğim!" diyen Akay, Kanal D muhabirine kafa attı.

SEVGİLİSİNİ SAKİNLEŞTİREMEDİ

Bu durumu gören Şafak Pekdemir, bağırarak sevgilisini sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Arabaya binerek, sevgilisinin arkasından giden ünlü oyuncu, kısa süre sonra olay yerine geri döndü.

AĞLAYARAK ÖZÜR DİLEDİ: BEN BUNU MU HAK EDİYORUM!

Gazetecilerden özür dileyerek konuyla ilgili açıklama yapan Pekdemir, "Lütfen bu olayı büyütmeyin. Haklısınız, görüntüleri kullanın. 'Kullanmayın' demiyorum ama beni lütfen gömmeyin. Beni tanıyorsunuz. 10 yıldır beni burada bir olayın içinde gördünüz mü bu akşam hariç? Ben bunu mu hak ediyorum?" diyerek, ağlamaya başladı.

SESSİZ SEDASIZ BOŞANDILAR

Öte yandan oyuncu Şafak Pekdemir'in 2017 yılında evlendiği avukat Burak Mengü'den 2018 yılında sessiz sedasız boşandığı ortaya çıkmıştı.

"ARAMIZDA KAVGA VE DÖVÜŞ OLMADI"

Geçtiğimiz sene ayrılığın ardından ilk kez konuşan Burak Mengü, "Aramızda kavga ve dövüş olmadı. Sonuçta iki eğitimli insanız. Medeni şekilde, sessiz sedasız boşandık." demişti.

 

 

19 Haziran 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Şafak Pekdemir, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Oyunculuk bölümünden mezun oldu. 2009 tarihinde "Tersine Dünya" isimli tiyatrosu ile Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda izlendi.

2010 tarihinde "Savaş ve Barış" isimli tiyatroda rol aldıktan sonra 2011'de "Şüphe" adındaki dizide "Aslı Demircan" karakterini canlandırdı. 2012'de "Leyla ile Mecnun"da rol alan Pekdemir, "Nisan" karakterine hayat verdi.

Oyuncu, 2014'te ise "İncir Reçeli 2" filminde Halil Sezai ile başrolü paylaştı.

Son Güncelleme: 17.09.2021 21:55:31