UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖREN TANIYAMADI! HARİKA AVCI'DAN YILLAR SONRA İLK FOTOĞRAF

Bir döneme damgasını vuran isimlerden Harika Avcı, yaşadığı maddi krizler ve bunalım nedeniyle yıllardır sahnelerden uzaktı. Türk sineması ve sahnelerin en güzel isimlerinden Avcı'nın son görüntüsü ortaya çıktı.

GÖREN TANIYAMADI! HARİKA AVCI'DAN YILLAR SONRA İLK FOTOĞRAF

80’li yıllara güzelliğiyle damga vuran Harika Avcı, bıçak altına yattı. Bir süredir gözlerden uzak olan sanatçının son fotoğrafı TV8'de yayınlanan '2. Sayfa' programında ekrana geldi.

Yaşadığı maddi krizler ve bunalım nedeniyle senelerdir sahnelerden uzak olan 61 yaşındaki Harika Avcı radikal bir karar aldı.

Eski günlerine dönmek isteyen Avcı’nın ilk işi fazla kilolarından kurtulmak oldu. Bir hayli kilo olan ünlü isim bıçak altına yattı. O görüntüler ilk kez paylaşıldı.

PANSİYONDA YAŞAMAYA BAŞLAMIŞTI

Sahnelere geri döneceği iddia edilen Harika Avcı, geçen yıl her şeyini satıp Kartal’da bir pansiyon odasında yaşamaya başlamıştı. Avcı’nın pansiyon parasını Avustralya’da yaşayan bir hayranı ödemişti.

Öte yandan Harika Avcı'nın maddi ve manevi olarak zorluklar yaşadığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Avcı, sıkıntılı günler geçirdiğini doğrulamış, problemlerini çözmeye çalıştığını söylemişti.

"ZORLUKLAR YAŞADIĞIM DOĞRUDUR"

Avcı, "Basında konuşulanları üzülerek seyretmekteyim. Her insanın hayatında olabilecek geçmişten gelen problemlerden kaynaklı bir takım zorluklar yaşadığım doğrudur. Ancak bunlar çözülemeyecek problemler değil. Ancak şu anda takdir edersiniz ki; bu konular ile ilgili konuşmak istemiyorum.

Hiçbir yerde zorla tutulmuyorum ve insiyatifim dışında hareket etmiyorum. Ben ezelden beri kendi sorunları ile kendi bildiğim yöntemlerle başa çıkmayı seven bir karaktere sahibim. Kısa zaman içerisinde problemleri çözülebilir hale getireceğimden eminim.

"GIYABIMDA YORUM YAPILMASIN"

Rica ediyorum hayatım ile ilgili fikir sahibi olan ya da olmayan herkes, içine dahil olmadıkları konularla ilgili gıyabımda yorum yapmasın. Bu tür konularla ilgili anlayışınızı rica ederim. Basın mensuplarına ve kıymetli sevenlerime en güzel dileklerimle... İlginiz için çok çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

 

Son Güncelleme: 21.09.2021 17:18:02
ETİKETLERHarika Avcı  80 yıllar