UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİKİNİSİYLE OBJEKTİF KARŞISINA GEÇTİ TATİL SEZONUNU KAPATMADI

2008 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Leyla Lydia Tuğutlu, bikinisiyle objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu, "Yazın son günlerinin tadını çıkarıyorum" dedi.

BİKİNİSİYLE OBJEKTİF KARŞISINA GEÇTİ TATİL SEZONUNU KAPATMADI

Koronavirüs pandemisi nedeniyle gelen kısıtlamaların kalkması sonucu ünlü isimler de soluğu tatil beldelerinde almıştı. Yaz mevsiminin bitmesinin ardından televizyon ve müzik dünyasının tanınmış simaları, işlerinin başına döndü.

Bazı ünlüler ise pandemi nedeniyle geç açılan yaz sezonunu uzatmayı tercih etti. Denize erken veda edemeyen isimlerden biri de Leyla Lydia Tuğutlu oldu.

2008'de Türkiye Güzeli seçilen 31 yaşındaki oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile tatilinin bitmek üzere olduğunu duyurdu.

Tuğutlu, bikinili fotoğraflarına, "Yazın son günlerinin tadını çıkarıyorum" notunu düştü. 31 yaşındaki oyuncunun pozları, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Leyla Lydia Tuğutlu, daha önce de mavi-beyaz çizgi desenli bikinisiyle poz vermiş, sosyal medyada 175 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum almıştı.

Tuğutlu; 'Uyanış: Büyük Selçuklu', 'Kızım', 'Bu Şehir Arkandan Gelecek', 'Tatlı İntikam', 'Kiralık Aşk' ve 'Karadayı' dizileri, 'Cebimdeki Yabancı', 'Delibal' ve 'İçimdeki Ses' filmlerinde rol aldı.

Son Güncelleme: 22.09.2021 18:49:24
ETİKETLERLeyla Tuğutlu  Tatil  Bikini