UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜMİTCAN UYGUN HAKKINDA MAHKEMEDEN KARAR!

Müge Anlı, Aleyna Çakır cinayetini programında konu alırken Ümitcan Uygun, Burak Uygun ve Erol Uygun tarafından tehdit edilmişti. Söz konusu olay ile ilgili mahkemeden karar çıktı.

 ÜMİTCAN UYGUN HAKKINDA  MAHKEMEDEN KARAR!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, Aleyna Çakır cinayetini konu edinmiş ardından Ümitcan Uygun tarafından hedef haline getirilmişti. Program sırasında Ümitcan Uygun ve ailesi tarafından Müge Anlı, sosyal medya üzerinden ölüm tehditleri ve ağır hakaretlere maruz kaldı.

Ünlü sunucu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak kendisini hedef alan Ümitcan Uygun, Burak Uygun ve Erol Uygun hakkında suç duyurusunda bulundu.

'ALEYNA'NIN ÖLÜMÜNÜ HERKESE YAŞATACAĞIM'

Şikayet üzerine savcılık 3 şüpheli hakkında başlattığı soruşturma kapsamında Müge Anlı hakkında sosyal medyada paylaşılan hakaret ve tehdit içerikli içerikleri inceleme altına aldı.

Yayınlanan paylaşımların içerisinde, 'Müge Anlı bedel ödeyeceksin, sana ödeteceğiz. Evet tehdit ediyorum. Aleyna'nın ölümünü herkese yaşatacağım.' şeklinde paylaşımlar bulunduğu belirlendi.

HAKARET VE TEHDİT CEZASIZ KALMADI

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Ümitcan Uygun'un da aralarında bulunduğu 3 şüpheli hakkında 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından iddianame düzenledi.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanan şüphelilerden Ümitcan Uygun, cezaevinden SEGBİS'le mahkemeye bağlanarak ifade verdi.

Uygun ifadesinde Müge Anlı'ya hakaret etmediğini beraatına karar verilmesini talep etti. Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre mahkeme yapılan yargılama sonunda Ümitcan Uygun, Burak Uygun ve Erol Uygun hakkında hakaret ve tehdit suçlarından toplamda 2 yıl 4 ay 19 gün hapis cezasına çarptırdı.

Son Güncelleme: 23.09.2021 11:51:59
ETİKETLERmüge anlı  ümitcan uygun