UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERDAR ORTAÇ BEŞİKTAŞ’TAN ÖZÜR DİLEDİ

Ünlü popçu Serdar Ortaç, Adana Demir'in 3-0 geriye düştüğü ve 3-3 beraberlikle bitirdiği maçın ardından sahne aldığı mekanda Adanalılar'ı tebrik etmişti.

SERDAR ORTAÇ BEŞİKTAŞ’TAN ÖZÜR DİLEDİ

Ancak Ortaç, kutlama esnasında argo ifadeler kullanmış ve "Bu şarkıyı Adana için söylüyoruz" deyip, mekândakileri dansa davet etmişti.

Siyah Beyazlı kulüpten akabinde bir açıkla yapılarak, "Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır" denildi.

Yaşananlar üzerine Ünlü Şarkıcı Serdar Ortaç sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak açıklama yaptı Serdar Ortaç: "O gece konserde bir seyirci telefonunu gösterdi. Israrla bunu söyle abi dedi. O sözler. Ben de öyle dedim. Yani kimin kiminle maç yaptığını bile bilmem. Adana'yı gaza getireyim derken öbür tarafı sinirlendirdim. Özür diliyorum" dedi. Açıklamalarına devam eden ünlü şarkıcı : "Beşiktaş büyük bir camiadır. Sergen 30 senelik dostum. Bütün arkadaşlarım hemen hemen Beşiktaşlı. Herkesten özür diliyorum."

 

 

 

Son Güncelleme: 23.09.2021 17:32:28