UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERVE BOLUĞUR PHOTOSHOP KURBANI OLDU!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, son dönemde ekranlardan uzak kalsa da yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak yeni bir fotoğrafını yayınlayan Boluğur, photoshop kurbanı oldu.

MERVE BOLUĞUR PHOTOSHOP KURBANI OLDU!

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile 2017 tarihinde evliliğini noktalayan Merve Boluğur, kariyerinde olduğu gibi özel hayatında da bir duraklama yaşıyor.

Yaptığı açıklama ve Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren Merve Boluğur, yine dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

3,6 milyon takipçisi olan sosyal medya hesabından siyah kombiniyle fotoğrafını yayınlayan Boluğur, yüzüne uyguladığı photoshop'la takipçilerinin diline düştü.

"BU KİM?"

Oyuncunun 48 binden fazla beğeni alan karesine, "Efekt can çekişiyor şu an", "Bu kim?", "Shop sana olmamış Mervoş" gibi yüzlerce yorum yapıldı.

Öte yandan Boluğur, "Doğal halimle seksiliğimi dışarı aktarabilen kadınlardan biriyim. Hiçbir şey yapmamanın da seksi olunduğunu düşünüyorum. Bana verilmiş tenle de oluyor bu" ifadelerini kullanmıştı.

"ÖNEMLİ OLAN MALZEMEYİ ÖNE ÇIKARMAK"

Estetiğe karşı olmadığını ama yaptırmayı düşünmediğini söyleyen oyuncu, "Kim isterse yaptırsın. Ben halimden memnunum. Önemli olan malzemeyi öne çıkarmak. Bunu sporla dengelemek..."

"İdeal güzellik sistem dayatması. Balıketi bir kadının da bir hoşluğu var. Etli butlu olan Marilyn Monroe çirkin mi yani?" ifadelerini kullanmıştı.

ESTETİK YERİNE PERUK

33 yaşındaki güzel, "Kendimi değiştirmek istediğimde estetik yaptıracağıma peruk takıyorum" şeklinde konuşmuştu.

 

Son Güncelleme: 26.09.2021 18:12:57
ETİKETLERMerve Boluğur  fotoşop