UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SKANDAL GÖRÜNTÜ..! FINDIKLARI SATMADAN ÖNCE İÇİNDE YÜZDÜ!

Fındıkları satmadan önce içinde yüzen şahıs TikTok videosundan tespit edilerek soruşturma başlatıldı.

SKANDAL GÖRÜNTÜ..! FINDIKLARI SATMADAN ÖNCE  İÇİNDE YÜZDÜ!

Bedirhan Coşkun isimli bir vatandaş, TikTok'ta yaşanan rezaletlere bir yenisini ekledi. Topladığı tonlarca fındığın içerisine girerek "yüzen" ve kendince eğlenen vatandaşın paylaştığı video, en az 2 milyon kullanıcı tarafından izlendi. Söz konusu videonun viral olması üzerine Coşkun hakkında soruşturma başlatıldı.

Geçtiğimiz dönemlerde Türkiye'nin gündemine oturan olaylar arasında, sosyal medya platformları üzerinden servis edilen bazı "iğrenç" görüntüler yer alıyordu. Bazı kendilerini bilmezler et, süt, salça ya da üzüm gibi gıda maddeleri üzerinden yaptıkları şeyleri marifet gibi özellikle de TikTok'a yüklüyor, daha sonra bu olaylar infial yaratıyordu. Şimdi yine böyle bir durum gerçekleşti...

Bu kez Ordu'da yaşadığı öğrenilen bir vatandaş, topladığı fındıkları bir alanda biriktirerek bunların içine girdi. Kendince eğlenen ve fındıkların arasında yüzüyor gibi yapan vatandaş, yaptığı bu sağlıksız hareketi TikTok aracılığıyla paylaştı. Milyonlarca kullanıcıya ulaşan görüntüler, vatandaşın tepki göstermesine yol açtı.


Son Güncelleme: 30.09.2021 19:18:20
ETİKETLEROrdu  fındık  tiktok  tepki  soruşturma  Bedirhan çoşkun