UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SUZAN TEKTAŞ'TAN OĞLUNA ZİYARET!

Geçtiğimiz aylarda koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan ve eşi Buse Varol, zor günler geçiriyor. Şimdilerde toparlanmaya çalışan Tektaş Ailesi'nden güzel oyuncu, kayınvalidesi Suzan Tektaş ile oğlunun fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

SUZAN TEKTAŞ'TAN OĞLUNA ZİYARET!

Şarkıcı Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan 38 yaşındakiSelçuk Tektaş, koronavirüse yakalanmış ve yaklaşık bir ay yoğun bakımda kalmıştı.

KORONAVİRÜS NEDENİYLE VEFAT ETTİ

Tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitiren Tektaş, 21 Temmuz Çarşamba günü Teşvikiye Camii’nde kılınan namazın ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

Kardeşinin acısıyla yıkılan Alişan'ın ailesi de zor günler geçiyor. Uzun bir süre sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya başlayan Buse Varol, son olarak kayınvalidesi ve oğlunun fotoğrafını yayınladı.

"BABAANNEMİZ GELMİŞ"

Evlat acısıyla yıkılan Suzan Yenilmez Tektaş'ı torunu Burak ile fotoğraflayan iki çocuk annesi güzel oyuncu, paylaşımına; "Babaannemiz gelmiş" notunu düştü. Varol, Instagram'ın hikayeler bölümünden yayınladığı poza kalp emojisi koymayı da ihmal etmedi.

"BU SON İÇTEN GÜLDÜĞÜN FOTOĞRAFIMIZDI"

Öte yandan zaman zaman acısını sosyal medya hesabından dile getiren Alişan, annesi ve kardeşiyle olan bir pozunu paylaşmış ve annesine seslenmişti. Ünlü şarkıcı, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Belki de bu son içten güldüğün fotoğrafımızdı. Biliyorum ne sen ne babam artık hiç böyle gülemeyeceğiz dolu dolu. Sadece torunlarınız için tebessüm edeceksiniz. Böyle siyah beyaz kaldık. Ben nasıl Selçuk için çocuklarım için yaşıyorsam siz de bizim için ayakta kalın olur mu?

"HEPİMİZİN SİZE İHTİYACI VAR"

Hepimizin size ihtiyacı var. Ne mutlu size, ne mutlu bize ki, arkasından en ufak bile kötü söz söyletmeyen ve her gün yaptığı bir iyilikle dua alan, cennetlik bir evlat yetiştirmişsiniz. Allah sizden razı olsun annem, babam."

MATEMİ BİTMEDİ

Geçen hafta da oyuncu eşi Buse Varol ile birlikte Nişantaşı'nda görüntülenen Alişan, kardeşinin ölümünden beri kendisine yöneltilen mikrofonları "Arkadaşlar konuşmak istemiyorum" diyerek yine geri çevirmişti. 

Son Güncelleme: 4.10.2021 19:42:33