UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZİYNET SALİ’NİN TATİLİ BİTMİYOR!

Şarkıcı Ziynet Sali, Instagram hesabından beyaz mayosuyla çekilen plaj pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Kıbrıs'ta deniz ve güneşin tadını çıkaran Sali, paylaşımına; "Biz yaz bitti demeden yaz bitmez" notunu düştü.

ZİYNET SALİ’NİN TATİLİ BİTMİYOR!

2019 yılında gitarist sevgilisi Erkan Erzurumlu ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Ziynet Sali, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

TATİLE DEVAM

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde tatil yapan Ziynet Sali, şimdilerde güneşin ve denizin keyfini çıkarmaya devam ediyor.

Beyaz mayosu ile objektif karşısına geçen Ziynet Sali, deniz kenarında verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü şarkıcı fotoğrafının altına, "Biz yaz bitti demeden yaz bitmez" notunu düştü.

EŞİYLE DE PAYLAŞIM YAPTI

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren 46 yaşındaki şarkıcı, eşi Erkan Erzurumlu ile olan karesini de hayranlarıyla paylaştı. Sali'nin fotoğrafları, kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

ÇOCUK İSTEĞİ

Kendisinden 10 yaş küçük Erzurumlu ile mutlu bir evliliği olan Ziynet Sali, nikahından kısa bir süre sonra Bir an önce anne olmak istiyorum. Eşim de çocukları seviyor. Erkan beni hayalime kavuşturacak" demişti.

HAVUZ KEYFİ

Öte yandan Sali, geçtiğimiz aylarda da havuzda verdiği pozu; "Kıbrıs" ve "filtre yok" etiketleri ile birlikte paylaşmış ve gönderisine "Güneşin mutlulukla kesinlikle bir ilgisi var. Nerede olduğumu tahmin edebilirsiniz" notunu düşmüştü.

Son Güncelleme: 5.10.2021 19:32:43
ETİKETLERZiynet Sali  Tatil  Magazin