UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ECE RONAY’DAN UÇANKUŞ TV’YE ÖZEL AÇIKLAMALAR!

UçankuşTv ekranlarından yayınlanan Canlı Masa’da Yasemin Bozkurt ve Figen Civan’ın konuğu gündeme taciz iddialarıyla bomba gibi düşen fenomen Ece Ronay oldu.

ECE RONAY’DAN UÇANKUŞ TV’YE ÖZEL AÇIKLAMALAR!

'Karpuz' isimli şarkısı ile popüler olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini belirterek, Instagram hesabından ünlü şovmen ile yazışmalarını yayınladı. "Ahlaksızlıklar her geçen gün büyüdü! Ağza alınmayacak derecede laflar söyleyip tehdit etti" iddialarının ardından Erbil sessizliğini bozdu. Ronay ise mahkemeye başvurarak Erbil hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırdı.

Ece Ronay, sosyal medya hesabı üzerinden Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiğini iddia ettiği ses kayıtlarını ve mesajları ifşa etti. Magazin gündemine bomba gibi düşen 'taciz' suçlamasına dair ilk büyük açıklamayı Ece Ronay, UçankuşTv’ye bağlanarak olayın iç yüzünü anlattı!

Canlı Masa’da Yasemin Bozkurt ve Figen Civan’ın konuğu gündeme taciz iddialarıyla bomba gibi düşen fenomen Ece Ronay oldu. Ünlü fenomen M.A.Erbil’in kendisini taciz ettiği yönündeki mesaj ve ses kayıtlarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Ece Ronay” Bu bana oldu ama bir başkasına da olabilir. Hele ki böyle ünlü ve tanınan bir kişi tarafından. Ben zaten neye uğradığımı şaşırdım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ama bunu paylaşmam gerektiğini düşünüyorum!” dedi. Paylaşımlarını herhangi bir kişinden yardım almadan yaptığını vurgulayan ünlü fenomen: “Benim reklam şirketim yok buraya kadar kendi başarılarım sayesinde geldim ve kimseye danışmadım ” dedi.  Yasemin Bozkurt’un yaşanan olaylarla ilgili bir tehdit aldınız mı sorusuna ise Ece Ronay: “ Kuaförümü aramışlar. Bu akşam saat 5’e kadar paylaşımları kaldırmazsanız çok kötü olur demiş bende ne olursa olsun dedim” şeklinde konuştu. 

Ece Ronay, M.A.Erbil'in kendisine evelenme teklifi dahi ettiğini ve buna karşılık olarak sadece güldüğünü ifade etti. Ünlü fenomen daha büyük iddialar ortaya atarak kendisine 50 bin Tl'lik teklif yapıldığını söz konusu olayların kliple bağlantılı olacak şekilde örtbas edilmesi gerektiğini söyledi.

Son Güncelleme: 5.10.2021 23:50:36
ETİKETLEREce Ronay  Mehmet Ali Erbil  İfşa  Taciz