UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYA ONU KONUŞUYOR! BİR HAFTADA REKOR KIRDI...

Bir anda fenomen haline gelen Güney Kore yapımı Squid Game dizisinde yüklü borçları olan Kuzey Koreli bir sığınmacı canlandıran model ve oyuncu HoYeon Jung, gerçek hayatta milyonlar kazanmaya hazırlanıyor.

DÜNYA ONU KONUŞUYOR! BİR HAFTADA REKOR KIRDI...

Netflix fenomeni Squid Game'de yüklü borçları olan Kuzey Koreli bir sığınmacı oynuyor. Ancak Koreli güzel HoYeon Jung, ultra şiddetli hayatta kalma serisinin küresel bir fenomen haline gelmesiyle gerçek hayatta milyonlar kazanmaya hazırlanıyor.

27 yaşındaki aktris ve model, dünya çapındaki şöhreti ve milyonlarca sosyal medya takipçisinden faydalanamak isteyen moda markalarından gelen kazançlı tekliflere boğulmuş durumda.

Lüks moda evi Louis Vuitton, Fransız şirketin kıyafetlerini, mücevherlerini ve saatlerini tanıtması için, Seul doğumlu yıldızı son koleksiyonunun yüzü haline getirdi.

Spor devi Adidas ve İtalyan moda evi Fendi de geçtiğimiz ay Squid Game'in dünya çapındaki prömiyerinin ardından dünyanın en çok aranan modellerinden biri olan HoYeon ile anlaşma imzaladı. Dizide Ho Yeon, sınırda sıkışıp kalan aile üyelerini kurtarmak için para kazanmaya çalışan Kuzey Koreli bir sığınmacıyı oynuyor ve şovdaki pasaklı görünümü sosyal medyadaki göz alıcı fotoğraflarıyla tam bir tezat oluşturuyor.

Tasarımcılar da genç yıldızın sosyal medyadaki popülaritesinden etkilendiler ve Instagram'da şaşırtıcı bir şekilde bir haftada 18 milyondan fazla takipçi kazanarak Kore'nin en çok takip edilen aktrisi olduğunun altını çizdiler.

Distopik dramada 067 numaralı yarışmacı rolüyle ilk oyunculuk çıkışını yapan HoYeon'un önümüzdeki yıl Londra, New York, Paris ve Milano podyumlarını süslemesi bekleniyor.

Moda endüstrisinde çalışan bir kaynak, Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, "Instagram'da büyük bir takipçi kitlesine sahip yepyeni bir yüz, bugünlerde tüm mesele bu. O bir yıldız." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde okullar, içerdiği şiddet sahneleri nedeniyle 15 yaş sınırlamasına takılan diziyi çocuklarına izletmemeleri konusunda ebeveynleri uyardı.

Doğu Londra, Ilford'daki John Bramston İlkokulu, ebeveynlere yazdığı bir mektupta, çocukların birbirlerini vuruyormuş gibi yapmasının 'uygun ve kabul edilebilir olmadığını' yazdı.

HoYeon Jung, genç yaşlarında modellik kariyerinde başarılı olmaya o kadar kararlıydı ki, Seul Moda Haftası'nda çalıştı, burada izcilerin dikkatini çekti ve daha sonra hiçbir ajansın yardımı olmadan defilelerde yer almayı başardı.

2013 yılında Kore'nin "Next Top Model" yarışmasına katıldı ve ikinci oldu. Dongduk Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Vogue'un Kore baskısının kapağında yer aldı.

Netflix'te en çok izlenen dizi olan Squid Game, adını bir Kore oyunundan alıyor ve yüksek miktarda borçları olan 456 karakterden oluşan bir grubu takip ediyor.

Dizide yarışmacılar, borçlarındna kurtulmalarını sağlayacak büyük ödülü kazanmaya çalışırken, geleneksel çocuk oyunlarının şiddet içeren versiyonlarında hayatta kalmak için savaşıyor 

Son Güncelleme: 11.10.2021 20:48:23
ETİKETLERHoYeon  Squid Game  güne kore