UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"PROBLEM YAŞAMADIK"

Umut Evirgen’in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ikinci uzun metraj filmi ‘Kimya’nın ekip gösterimi önceki akşam gerçekleşti. Evirgen, geçtiğimiz temmuz ayında ayrıldığı Melisa Şenolsun ile aylar sonra bir araya geldi.

"PROBLEM YAŞAMADIK"

Ekip gösterimine filmin oyuncularından Melisa Şenolsun, Levent Üzümcü, Belçim Bilgin, Bora Akkaş, Necip Memili, Müge Bayramoğlu, Celil Nalçakan ile Esra Ruşan katılırken ekibi Ali Bilgin, Nur Fettahoğlu, Yasemin Allen gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı. Ekip film öncesi yaptıkları röportajda film sürecini, filmle ilgili duygularını ve gidecekleri 37. Varşova Film Festivali için heyecanlarını dile getirdi.

Önümüzdeki günlerde 37. Varşova Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek film, festivalin ‘Competition 1-2’ bölümünde yarışacak. ‘Kimya’, fiziksel olarak iç içe geçmiş mekânlardaki 50’li yaşlardaki beyaz yakalı bir adam ile 20’li yaşlardaki bir kızın beraber geçirdikleri saatleri konu alıyor. Film, ikilinin sınırlarını aşmadan birbirlerine yalnızlıklarını unutturmalarını sıcak ama melankolik bir dille aktarıyor.

"PROBLEM YAŞAMADIK"

Cesur giyim tarzı ile dikkat çeken Melisa Şenolsun, eski sevgilisi Umut Evirgen ile gazetecilere poz verdi. Melisa Şenolsun “İkimizde işimizi yaptık ve en önemlisi profesyonel kişileriz. Aramızda herhangi bir problem olmadı." dedi.

 

Son Güncelleme: 11.10.2021 21:25:53
ETİKETLERmelisa şenolsun  umut evirgem