UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İREM DERİCİ MUSTİ'YE AŞIK'MIŞ

Yasemin Şefik'in 'Yasemin Şefik +1' programının ilk konuğu olan İrem Derici çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İREM DERİCİ MUSTİ'YE AŞIK'MIŞ

Programda anlattığı hikayelerle ve esprili yorumlarıyla dikkat çeken Derici, yine adından söz ettirmeyi başardı.

İstanbul trafiğinden bıktığını dile getiren İrem Derici; "Taksiye ne zaman binsem, magazin soruyorlar. "O onunla mı? Bu böyle mi?" diye. Ben nereden bileyim? Aynı evde mi yaşıyorum ünlülerle..." ifadelerini kullandı.

34 yaşındaki ünlü şarkıcı, sözlerine "İlk bara gittiğimde 14 yaşındaydım. Katana gibiydim. Kimse yaş sormuyordu." diyerek devam etti.

Gece hayatında ve yurt dışı konserlerinde yaşadığı ilginç anılarını da anlatan şarkıcı, "Yurt dışı konserlerine gidiyoruz. Gece 3'te sahne başlıyor. Adam diyor ki 'Düğün var, bitecek. Oradan buraya gelecekler'. Tıklım tıklım dükkan..."

"Sahneye çıktım. Gece 3'te sahneye çıktığım için kafama içki şişesi yedim. Adama laf anlatmaya çalışıyorum. '12'den beri buradayım' dedim. Öyle de bir anım var." şeklinde konuştu.

Derici'nin aşk hakkında anlattıkları ise Yasemin Şefik'i çok güldürdü. Şarkıcı, "Benim için iki erkek düello yapmadı. Mekanlarda olurdu öyle şeyler. Benim için kimse kavga etmedi. Ama biri bana baktı diye alkolün etkisiyle sinirlenen sevgilim gibi şeyler oldu..."

Şefik'in "İlk gençlik aşkın ünlüler arasında kimdi?" sorusuna Derici, "Mustafa Sandal benim ilk gençlik aşkımdı. O zamanlar Sandal çok çekici gelirdi. Hatta geçen karşılaştık..."

"'Biraz yaşlanır insan' dedim. 'Valla çok iyiyim değil mi?' deyip, tişörtünü kaldırıp kaslarını gösterdi. Adamın kaslarında kaşar rendele; o derece iyi. Kitesurf yapıyormuş" cevabını verdi.


Son Güncelleme: 12.10.2021 09:37:26
ETİKETLERmustafa sandal  irem derici