UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VAY KURNAZ TAKSİCİ VAY!

İstanbul’da akılalmaz taksici skandalı.

VAY KURNAZ TAKSİCİ VAY!

İstanbul Şişli'de kendini bilmez bir taksicinin, turist bir profesöre “Karşıya geçmek için vize gerekiyor” dediği ve 400 dolar istediği ortaya çıktı.

Olayı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde açıklayan İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan şu ifadeleri kullandı:

 “Çok hikayeler var. Bakın bunu bir taksiciden duydum, taksiciler kendi içlerindeki sorunları, çürük elmaları temizlemek zorundadır. Bakın, yabancı bir profesör bir konferans için Anadolu yakasına geçmek amacıyla taksiye biniyor. Gideceği oteli söyleyince taksi şoförü aynen şöyle söylüyor: 'Taksiyle Anadolu yakasına geçebilmemiz için önce vize almamız gerekiyor. Ben sizin için alırım, siz hiç zahmet etmeyin. Bedeli de kişi başı 400 dolar' diyor.

Söylediklerinin inandırıcı olabilmesi için de karakolun önüne geçiyor. Hatta hoca konferansa geç kalınca bu durumu konferansı düzenleyenlere anlatıyor. Ne oluyor? Yaptırım yok. O dolandırıcılık yapmış olan vatandaş taksicilik yapmaya devam ediyor ve İstanbullu taksicileri temsil ediyor. O yüzden taksicilerin başkanına söyleyeceğim şudur, öncelikle kendi kendinizi düzeltmeniz lazım. Kendi kendinizi düzeltirseniz İstanbul'daki taksi sorunu da muhakkak ve muhakkak çözülecektir.”

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... 

Son Güncelleme: 12.10.2021 12:33:35
ETİKETLERtaksici  istanbul  şişli