UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR ANNENİN FERYADI!

Avcılar'da, evinde boynundan bıçaklanarak öldürülen genç kadın son yolculuğuna uğurlandı. Kadının annesi, “Böyle bir vahşice bir şey yok, görülmedi. Kocasını beklerken böylece katlediliyor” diyerek isyan etti.

BİR ANNENİN FERYADI!

Öldürülen kadının annesi Yasemin Dallı ise cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul ederek, kaymakamdan kızının katilinin bulunmasını istedi.

"KIZIM EVDE KOCASINI BEKLERKEN VAHŞİCE KATLEDİLDİ"

Gözyaşları içinde feryat ederek konuşan anne Yasemin Dallı, “Acımız çok büyük, gerçekten bir cana daha kıydılar. Böyle bir vahşice katliam ne olur dur diyelim. Evlatlarımızın günahları, kadınlarımızın günahları yok. böyle vahşice bir şey yok, görülmedi. Benim yavrum evinde kocasını beklerken, böylece katlediliyor. Ne olur, başka analar, yavrular böyle ağlamasın, hiç kimseyi bu şekilde kara toprağa vermeyelim. Böyle bir ölümü kimse hak etmiyor, acımız çok büyük” diye konuştu.

Cenaze namazından önce helallik alındı ardından namazı kılındı. Namazın ardından tabutu kadınlar taşıyarak cenaze aracına götürdü. Ardından bir süre aracın arkasından yürüdüler. Cenaze Büyükçekmece Yeni Mezarlığı'na defnedildi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...


Son Güncelleme: 12.10.2021 15:47:34
ETİKETLERavcılar