UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET ŞENER’DEN ÇAĞLA ŞIKEL’E DESTEK!

Ünlü manken Çağla Şıkel'in geçtiğimiz günlerde yaptığı "Fakir insanla da beraber olurum" açıklamasına meslektaşı Demet Şener'den destek geldi. Nişantaşı'nda görüntülenen Şener, "Karşımızdaki insanın pusulasını araştırmıyoruz" ifadelerini kullandı.

DEMET ŞENER’DEN ÇAĞLA ŞIKEL’E  DESTEK!

Spor çıkışı Nişantaşı Citys'te objektiflere yansıyan ünlü model Demet Şener, formda ve fit olmanın sırrının doğal beslenme, spor ve tencere yemeklerinde gizli olduğunu anlattı.

"ÇAĞLA KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURAN BİR KADIN"

Ünlü model ayrıca Çağla Şıkel'in geçtiğimiz günlerde "Fakir biriyle de aşk yaşayabilirim" açıklamasının hatırlatılması üzerine "Çağla kendi parasını kazanan, kendi ayakları üzerinde duran bir kadın onu anlatmak istemiş. Başka birşey dediğini zannetmiyorum..."

"Aşk bu, kimle olursa aşkı yaşamak güzel. Bizler bu yaştan sonra gerçek aşkı istiyoruz. Tabii karşımızdaki insanın herhalde pusulasını araştırmıyoruz, onu demek istedi Çağla. Belli bir işi gücü olsun, onun dışında aşk yani" ifadelerini kullandı.

Şener, yeni bir birlikteliğe yelken açtığı Tolga Arman'la ilgili soruya ise "Şu an gerçek aşkı yaşıyorum tabii çok mutluyum" cevabını verdi.

Son Güncelleme: 13.10.2021 09:20:36
ETİKETLERdemet şener  çağla şıkel