UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ANNEM YÜZÜNDEN FELÇ GEÇİRDİM”

Yıllarca ailesinden şiddet gören oyuncu Umut Oğuz ilk kez anlattı: Annem yüzünden felç geçirdim.

 “ANNEM YÜZÜNDEN FELÇ GEÇİRDİM”

Haberler.com'un YouTube kanalında Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtlayan oyuncu Umut Oğuz, yıllarca annesinden gördüğü şiddetten dolayı üzüntüden yüz felci geçirdiğini anlattı.

Sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu'nun yaptığı Haber Bahane programının bu haftaki konuğu başarılı oyuncu Umut Oğuz oldu. Çocukluğundan bahseden oyuncu, yıllarca anne ve babasından gördüğü şiddetten bahsetti.

"KÜÇÜKKEN SIRTIMIZDA SOPALAR KIRILDI"

Gökay Kalaycıoğlu'nun "Geçmişte yaşadığın ve unutmak istediğin problem neydi?" sorusu üzerine yaşadıklarını anlatan oyuncu, "Anne ve baba olmak için bir eğitimden geçmek lazım. Ebeveynlerin bir ehliyetinin olması lazım. Benim gibi dayak yiyerek büyüyen çocuklar var. Küçükken çok kaldırılıp yerlere fırlatıldık. Sırtımızda sopalar kırıldı. Annem hepimizin içine travmalar ekti ve kardeşler olarak mücadele ediyoruz. Kardeşlerim bir şey yaptığında 'sen niye sahip çıkmadın' diye annem beni döverdi. Kardeşlerim bir şey yaptığında onlara kızdığımda da yine dayak yiyordum. 3 numaralı olan kardeşimde de ciddi sıkıntılar var, aileyle görüşmüyor. Bir şey kırdığımızda babamla annem bize girişirdi. Kardeşim şimdi saçma sapan bir aile yaşıyor. Kardeşim anne ve babamın kötü huylarının hepsini almış. Annemin biz küçükken öfke problemi vardı" dedi.

Son Güncelleme: 13.10.2021 16:49:09
ETİKETLERumut oğuz  gökay kalaycıoğlu