UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KİBARİYE’NİN STİLİSTİ GÖZLERİ DOLARAK PARASINI İSTEDİ!

Ünlü sanatçı Kibariye’nin stilisti İsmail Günüç Uçankuş Tv ekranlarından Kibariye’ye haykırdı!

KİBARİYE’NİN STİLİSTİ GÖZLERİ DOLARAK PARASINI İSTEDİ!

Kadıköy'deki bir kuaföre olan 4 bin 200 liralık borcuyla gündeme gelen sanatçı Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık şimdi ise stilistleri İsmail Günüç'e ‘çete üyesi' suçlamasında bulunarak borçları olan 24 bin lirayı ödemeden iletişimi kesti.

İddiaya göre, kuaföre ‘kaynak saç' borcu olan 4 bin 200 lirayı ödemeyen Kibariye, parayı getireceklerini iddia ederek stilistleri İsmail Günüç'ü kuaför dükkanında rehin bıraktı.

İşletme sahipleriyse genç adamın kimliğini bırakmasının yeterli olacağını söyledi. Günler geçmesine rağmen Kibariye tarafından kuaföre herhangi bir ödeme yapılmayınca Günüç'a ait kimlik cüzdanı kuaförde kaldı. Stilist Günüç, Kibariye'nin eşi Küçükbalçık ile iletişime geçerek kimliğini alması gerektiğini ve bu nedenle kuaföre olan borçlarını ödemelerini söyleyince Ali Küçükbalçık tarafından önce ‘çete üyesi' olmakla suçlandı sonra telefonları engellendi.

Kibariye’nin stilisti olan İsmail Günüç Uçankuş Tv ekranlarından yayınlanan Canlı Masa’nın telefon konuğu oldu.

Olayın gelişim aşamasını anlatan Gülünç gözleri dolarak Kibariye’ye seslendi İsmail Gülünç ” Benim kimseyle tartışma derdim yok ben kendi çapımda bir insanım. Ben ekranlara meraklı olsaydım Kibariye Hanım beni davet ettiğinde programlara katılırdım. Ben hakkımı istiyorum, alın terimi istiyorum. Vicdandan bahsediyor Ali Bey elini vicdanına koysun. Benim hakkımı benim paramı versin. Ben evladımdan para aldım. Ben annemden para aldım yapmayın kurbanınız olayım elini vicdanına koysun benim hakkımı benim paramı versin. Kibariye Hanıma ulaşmaya çalıştım ancak beni her yerden engellemiş. Dedi.

 

Son Güncelleme: 14.10.2021 21:17:08
ETİKETLERkibariye  stilist  ismail günüç