UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜMİTCAN UYGUN HÂKİM KARŞISINDA!

Ankara'da Ümitcan Uygun (27), 'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen'i (21) ölümünden önce sosyal medyadaki canlı yayında darbetmesiyle ilgili 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'tehdit' suçlarından yargılandığı davada suçlamayı kabul etmedi. Türkiye'yi dehşete düşüren olayda Uygun, Esen'in yaşadığı evin kendisine ait olduğunu ileri sürdü.

ÜMİTCAN UYGUN HÂKİM KARŞISINDA!

Kamuoyunda 'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen'in, geçen yıl 3 Haziran'da, Keçiören'deki evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturmada, sevgilisi Ümitcan Uygun gözaltına alınıp, serbest bırakıldı.

DHA'nın haberine göre Esen, ölümünden yaklaşık 3 ay önce, 17 Nisan'da sosyal medyadaki canlı yayında kendisini darbeden Uygun'dan şikâyetçi oldu. Bu soruşturma kapsamında, Uygun ve o sırada evde bulunan arkadaşı Enes Ö. hakkında, 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'tehdit' suçlarından dava açıldı.

DURUŞMAYA CEZAEVİNDEN KATILDI

Ümitcan Uygun'un, Ankara 17'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Esra Hankulu'nun evinde ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 'kasten öldürme' suçundan tutuklu bulunan Uygun, duruşmaya Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile cezaevinden bağlanırken, taraf avukatları ise salonda hazır bulundu.

'ALEYNA'NIN YAŞADIĞI EV BANA AİTTİ'

Duruşmada savunma yapan Ümitcan Uygun, Sema Esen'in yaşadığı evin kendisine ait ve tüm faturalarının kendisi adına olduğunu söyleyerek, üzerine atılı suçları kabul etmedi. Uygun, "Biz Aleyna'yla birlikte yaşarken ağabeyi de bize misafir olarak geldi kaldı. Ağabeyinin yanında kız arkadaşı da vardı ve 10 gün misafir ettik onları. Aleyna´nın ailesiyle arası pek yoktu. Ben de aralarını düzeltmek için annesi ve ağabeyi ile konuşturup bunları barıştırdım" dedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

 

Son Güncelleme: 15.10.2021 19:17:19
ETİKETLERümitcan uygun