UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“O KESER BENCE GÖMÜLDÜ”

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasında sular bir türlü durulmuyor.

“O KESER BENCE  GÖMÜLDÜ”

Bülent Ersoy, Mustafa Keser ile yaşanan tartışma sonrası konuyu yargıya taşımış ve 1 TL’lik manevi tazminat davası açmıştı.

“DAVACININ KENDİNE BİÇTİĞİ DEĞER...”

Mustafa Keser ise eski program partnerinin bu hamlesi sonrası Ersoy'a göndermede bulundu. Usta sanatçı, "Karşı tarafa açılan tazminat davası, davacının kendine biçtiği değer kadardır" sözleriyle, Ersoy'u hedef aldı.

“O KESER BENCE GÖMÜLDÜ”

Bülent Ersoy, Mustafa Keser'le ilgili son kez ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a konuştu ve bir daha konuşmayacağını açıkladı.

"O, BİR LİRALIK DAVAYA LAYIK"

Ersoy, şu ifadeleri kullandı:

"Bu adamın söyledikleri son derece abesle iştigal. Beyan ettiğim halde hala daha konuşabilmek tavrında bulunabiliyor. Bu yaşanılanlar güzel mi? Bunlar çok yanlış şeyler. Bir sanatkarın bir sanatkara bu kadar saldırışı. O Keser bence gömüldü. Terbiye kurallarını çiğneyişiyle o gömüldü. O istediği kadar artık konuşsun. Ben bundan sonra hiçbir şekilde ona cevap vermem. Çünkü zaten kendisini efendim, bir şahsiyet olarak kabul etmiyorum. Benim anladığım manada derli toplu bir kişilik olarak kabul etmiyorum ve onun içindir ki zaten fazla konuşmaya da gerek yok. Hayatımdaki bir insana yapılacak en büyük hakareti içeren, bir liralık bir dava açtım kendisine. O bir liralık davaya layık. Benim arkamda tef çalıyordu İzmir Fuarı'nda"

Son Güncelleme: 19.10.2021 14:03:43
ETİKETLERbülent ersoy  mustafa keser