UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI?

UçanKuş’un fenomenleşen inenler-çıkanlar listesinde bu hafta kimler indi, kimler çıktı? İşte bomba isimler ve olay yorumlar!

BU HAFTA KİMLER İNDİ,  KİMLER ÇIKTI?

1.    İNENLER

1.  1.BÜLENT ERSOY

Ah Diva ah… Bu ara hep olumsuz haberlerle gündemdesin. Orkestra ekibinin Kıbrıs’taki “Sahte PCR” süreci ve sonrasında Mustafa Keser’le yaşadığın polemik ve hemen ardından da programının kaldırılması seni inenler listemizin ilk sırasına yerleştirdi.

2.     2. DEMET AKALIN-OKAN KURT

Son dönemin belki de en çok konuşulan çifti Demet Akalın ve Okan Kurt. Demet Akalın’ın “Gelinim Muftakta”dan ayrılması, Okan Kurt’un ise “kendi mekanımda darp edildim” deyip saldıranın kendisi olması, son günlerin belki de en sansasyonel olayıydı. Bu olaylar Demet Akalın ve Okan Kurt çiftini inenler listemizin ikinci sıraya koymamıza yetiyor.

3.     3. MEHMET ALİ ERBİL

Kendisi de söylüyor aslında “Sosyal Medyadan daha kimseye yürümeyeceğim” diye. Ama iş işten geçti diyoruz Mali’ye... Ece Ronay’a attığın “Beraber uyuyalım mı?” mesajı başına bela oldu. Bu taciz iddiaları sonrası iyice yoruldun ama ne yazık ki muzipliğinden de vazgeçmiyorsun. Sen de inenler listemizde ve 3. sıradasın.

4.     4. ZEYNEP BASTIK

Edis’le yaptığın dans sonrası herkesin tepkisini çektin “Evli kadın başka bir adamla bu kadar samimi dans eder mi?” diye tepkiler aldın. Tatlısın, hoşsun sesin de güzel ne gerek vardı buna? Maalesef sen de inenler listemizdeki yerini aldın.

5.     5. YİĞİT MARCUS ARAL- ŞEVVAL ŞAHİN

“Bu nasıl bir ilişki” diyeceğiz ama abartmamış olacağız, gerçekten de öyle. Ayrılan Yiğit Marcus Aral ve Şevval Şahin arasına Kerem Kamışlı’nın girdiği söylenmiş ve Marcus, Kerem’i denize atmıştı. Sonra da Şevval Şahin her ne olduysa ayrıldığı Yiğit Marcus’a geri döndü. Sonrası ise daha da sansasyonel… Çünkü dayak yiyen bu kez Marcus Aral’dı ve “Beni Kerem dövdürdü” dedi. Film gibi olsa da her ucu skandallarla dolu bu ilişki, inenler listemizin 5. sırasında kendine yer buldu.

1.     ÇIKANLAR

1

1.  1.YARGI

“Yargı” dizisinin her bölümü merak uyandırıyor. Daha fragmanı yayınlanır yayınlanmaz herkes bir sonraki bölümü bekliyor. Ratingleri ise oldukça iyi. Bu senenin en gözde dizilerinden “Yargı” çıkanlar listemizin ilk sırasında.

2.     2. TAN TAŞÇI

Bu yıl hiç dinlemediğimiz kadar Tan’ı dinledik. Aşk şarkılarının en önde gelen ismi altın yılını geçiriyor. Neredeyse bu yaz her gün konser verdi ve nereye gittiyse hep tıklım tıklımdı. Tan Taşçı çıkanlar listemize ikinci sıradan girdi.

3.     3. MÜGE ANLI

Her zaman çok başarılı olan Müge Anlı, bu sezonda yine izlenme rekorları kırarak çıkanlar listemizdeki yerini aldı.

4.     4. İBRAHİM TATLISES

İbrahim Tatlıses bir alkışı hak ediyor. Yaşadığı olumsuz durumu bu sene tamamen üstünden attı. Program yaptı, yetmedi sahnelere geri döndü. İmparator’un bu azmine hayranlık duymamak elde değil. İbrahim Tatlıses listemizin 4. sırasında.

5.     5. KURULUŞ “OSMAN”

ATV’nin süper dizisi ratingleri alt üst etti. Tarihi bu kadar güzel anlatan dizi olunca izlemesi de o kadar keyifli oluyor. Burak Özçivit’in başrolde olduğu Kuruluş “Osman” dizisi listemizde 5. sırada.

Son Güncelleme: 21.10.2021 16:06:15
ETİKETLERuçankuş  uçankuş tv  inen çıkan