UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HADİSE İLE MEHMET PARİS'TE AŞKA GELDİ

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in aşkı doludizgin devam ediyor... Dün 36 yaşına giren ünlü şarkıcıya, yaklaşık üç aydır birlikte olduğu iş insanı sevgilisinden romantik bir sürpriz geldi. İkilinin Paris pozları dikkat çekti.

HADİSE İLE MEHMET PARİS'TE AŞKA GELDİ

Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra aradığı mutluluğu Mehmet Dinçerler'de buldu. İş insanı ile birlikteliği temmuz ayında Bodrum'da belgelenen şarkıcı, 36 yaşına bastı.

Ünlü popçu, "Doğum günü kutlamaları başladı" notu ile yeni yaşı için paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Takipçileri, Hadise'yi mesaj yağmuruna tuttu.

"Hep yanımda ol"

Mehmet Dinçerler de sevgilisinin doğum gününü sosyal medyada kutladı. Birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan iş insanı, "Hep yanımda ol, iyi ki doğdun" sözleriyle Hadise'ye seslendi.

Instagram'da 13,1 milyon takipçisi bulunan Hadise, Mehmet Dinçerler'in gündem olan gönderisine, kayıtsız kalmadı ve "Benim adamım" yorumunu yazdı.

"Hadise, paris'te"

Hadise'den bir gün sonra yeni paylaşımlar geldi. Sevgilisi Mehmet Dinçerler'le pozlarını sosyal medyada yayınlayan şarkıcı, "Hadise, Paris'te" notunu düştü.

Popçu, Instagram'ın hikaye bölümünden yayınladığı karede ise Dinçerler'i kastederek, "Bana 'seni doğum gününde Paris'e götürmeme izin ver' dedi" mesajını yazdı.

İş insanı, doğum gününde sevgilisine romantik bir sürpriz yaparak, Paris seyehati organize etti. Hadise'nin mutluluğu fotoğraflara da yansıdı.

"Gülümsememin sebebi sensin"

Daha önce Mehmet Dinçerler ile Meksika'nın gözde tatil beldesi Tulum'a giden Hadise, sevgilisine bu pozu vermiş ve fotoğrafının altına da, "Bu gülümseme benim ama sebebi sensin!" notunu düşmüştü.

"Çocuk sahibi olmak isteriz"

Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda Kıbrıs'ta sahne almıştı. Dinçerler ile mutlu bir birliktelik sürdüren Hadise, "Dansçı arkadaşlarımın ikisi baba oldu. Ben henüz evlenemedim, inşallah onları yakalayacağım. Allah izin verirse, biz de bir çocuk sahibi olmayı çok isteriz" ifadelerini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 23.10.2021 18:25:27
ETİKETLERhadise  mehmet dinçerler  paris