UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

3 MİLYAR 157 MİLYON DOLARLIK MUTABAKAT!

TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin tezkere kararına tepki gösterdi.

3 MİLYAR 157 MİLYON  DOLARLIK  MUTABAKAT!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Bütçede en büyük payı her zaman olduğu gibi eğitim almaktadır. Sağlık alanına da ciddi kaynak aktardık. Sanayicimizden esnaf ve zanaatkarımıza kadar her kesim bütçenin kayda değer kalemleri arasında yer alıyor. Savunma sanayimizi güçlendirecek bütçeyi de ihmal etmedik. Dünyada yaşanan çok boyutlu dalgalanmalara karşı gereken mali altyapıyı oluşturduk. Amacımız küresel krizi ülkemiz için fırsata dönüştürmektir. İhracatımız rekor üstüne rekor kırıyor, istihdamda da salgın öncesinde bir yere geldik.

YEŞİL İKLİM FONU'NDAN 3 MİLYAR DOLAR

Ülkemize, Yeşil İklim Fonu'ndan, 3 milyar 157 milyon dolar kaynak sağlanmasıyla ilgili mutabakat zaptının imzalandığının müjdesini paylaşmak istiyorum.  Nasıl salgının üzerinden güçlü sağlık altyapımız ile geliyorsak, iklim değişikliğinin üzerinden de yeşil kalkınma devrimi ile geleceğiz. Ülkemizi her karış toprağı ile geliştirecek projeleri hayata geçirmeye, inşa etmeye devam edeceğiz.

ÇİFTÇİLERDEN RİCAM TARLALARINI BOŞ TUTMAMALARI

Çiftçimize en güçlü şekilde destekliyoruz. Bu yıl gübre desteğinde yüzde yüz artış yaptık. Çiftçimizi kuraklık karşısında korumaya yönelik sigortalardaki devlet desteğini yükselttik. Üreticilerimizden ricam, tek karış boş arazi bırakmadan tarlalarını ve seralarını ekmeleri ahırlarını dolu tutmalarıdır.  Tarım ürünlerindeki fiyat istikrarı için yeni modeller geliştiriyoruz. Tarım sektörü en az savunma sanayi kadar önemli.

AK Parti'nin 20 yıllık geçmişindeki başarı zinciri kendi kendine ortaya çıkmıştır. AK Parti'nin 20 yıllık iktidarını hala kabullenemeyenler var. Bizim başarımızın tek formülü milletimize inanmak ve güvenmektir. Gece gündüz çalışmakta bu günlere geldik. Arkamızdan yazılan her senaryoyu aşarak yoluma devam ettik. Nice tarihi reformları hayata geçirdik. Her alanda ülkenin çehresini biz değiştirdik.

Son Güncelleme: 27.10.2021 13:05:51
ETİKETLERerdoğan