UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TİKTOK FENOMENİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

TikTok'ta JinnKid adıyla yayınladığı videolarla fenomene dönüşen Ali Abulaban, boşanma aşamasında olduğu eşini ve yanındaki bir kişiyi öldürdü.

TİKTOK FENOMENİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

ABD’de yaşayan 29 yaşındaki TikTok yıldızı, 5 yaşındaki kızının tabletine bir dinleme cihazı yerleştirdi. Böylece boşanma aşamasında olduğu eşi Ana Abulaban’ı dinleyecekti. Dinleme cihazı aracılığıyla Ana Abulaban ve bir erkeğin konuşmasını dinleyen Ali Abulaban, eşinin oturduğu eve baskın yaparak hem Ana Abulaban’ı hem de yanındaki kişiyi öldürdü.

TikTok yıldızı, olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi kızını okuldan aldı.

1983 yapımı Yaralı Yüz (Scarface) filmindeki Tony Montana karakterinin taklidini yaptığı videolarıyla tanınan Ali Abulaban’ın avukatı, suçlamalarla ilgili yorum yapmaktan kaçındı. Polis, olayın kurbanlarının 28 yaşındaki Ana Abulaban ve 29 yaşındaki and Rayburn Cadenas Barron olduğunu açıkladı.

Haber Global'in aktardığına göre, duruşma salonunu dolduran  Ana Abulaban’ın yakınları, geçen perşembe San Diego'nun East Village semtinde meydana gelen cinayetlerle ilgili ayrıntılar anlatılırken ağladı.

CİNAYETİ ANNESİNE İTİRAF ETTİ

Savcılık, mahkemede, Ali Abulaban’ın dedektiflere itirafta bulunduğunu, karısını kendisini aldatmakla suçladığını anlattı. İddia makamına göre, Ana Abulaban, kocasından 18 Ekim’de evden taşınmasını istedi ve Ali Abulaban da bir otelde oda tuttu. Ancak üç gün sonra eve döndü ve karısı evde yokken evdeki her şeyi kırıp döktü. TikTok yıldızı, aynı zamanda kızının tabletine de dinleme uygulaması yükledi.

Saatler sonra, uygulama üzerinden, karısı ve bir adamın konuştuğunu duyan Ali Abulaban, eve giderek cinayet işledi. Karısını kafasından vuran Ali Abulaban, Rayburn Cadenas Barron’a da üç el ateş etti. Ardından annesini arayan Ali Abulaban, cinayeti itiraf etti.

Son Güncelleme: 27.10.2021 18:40:31
ETİKETLERTiktok  Ali Abulan  rayurn