UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASLI ŞEN ÖZÜR DİLEDİ!

Geçtiğimiz günlerde Linet'i dinlemeye giden Aslı Şen, şarkıcının tavırlarından duyduğu rahatsızlığını sosyal medya hesabı üzerinden eleştirmişti. Şen, Linet'in ilgisizliğine ve göz teması kurmamasına adeta ateş püskürmüştü.

ASLI ŞEN ÖZÜR DİLEDİ!

Aslı Şen, "Dün gece sanatçımız 6 kadından oluşan masamıza bir an olsun gözünün ucuyla bile bakmazken, her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu" demişti.

Linet ise Aslı Şen’e cevap olarak “Dün akşam ki konserimde sahneye çıktığım anda arka masalara kadar beni dinleme lütfunda bulunan tüm değerli misafirlerimizi kucaklayarak selamladım. Özelimde tanıdığım dostlarımda beni dinlemeye gelen tüm değerli konuklarım da benim için aynı kıymettedir. Bahsi geçen hanımefendilere ve diğer tüm değerli misafirlerimize de beni onurlandırdıkları için teşekkürlerimi sunarım. Sevgilerimle..." ifadelerini kullanmıştı.

“KENDİMİ YANLIŞ İFADE ETTİM”

Önceki gün görüntülenen Aslı Şen, özür diledi.

Şen, konuyla ilgili “Arkadaşlar çok üzgünüm. Söylediğim şey çok yanlış anlaşıldı. Söylemek istediğim şey o değildi. Saçma bir gündem yarattığım için özür diliyorum. Kıymetli bir sanatçımız ama oradaki davranış biçimi doğru değildi. Kendimi yanlış ifade ettim” dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... 

Son Güncelleme: 28.10.2021 15:18:36
ETİKETLERaslı şen  linet