UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİDEN 29 EKİM UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Orta ve Doğu Karadeniz'de yağışlı hava uyarısı yaptı. Marmara'da ise rüzgarın zaman zaman fırtına şeklinde eseceği belirtildi.

METEOROLOJİDEN 29 EKİM UYARISI!

Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sivas çevrelerinde beklenen yağışın sağanak şeklinde Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Ağrı Hakkari ve öğleden sonra Van çevreleri ile Erzurum'un güneyi, Diyarbakır'ın kuzeyi ve Şırnak'ın doğusunda kuvvetli olacağı belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklaması şöyle:

"Erzincan, Erzurum (il geneli karla karışık yağmur ve kar yağışlı) Karsın yüksek kesimleri ile Van'ın güneyinde Başkale, Bahçesaray, Çatak, ve Hakkari'nin kuzeyinin yükseklerinde beklenen yağışların kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'de yağış beklenmiyor. Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Batı Karadeniz'de sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Marmara Denizi ve Marmara bölgesinin batısı ile Çanakkale çevrelerinde rüzgârın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 Km/saat), akşam saatlerinden sonra zaman zaman fırtına (50-70 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor."

Son Güncelleme: 28.10.2021 21:17:49
ETİKETLERmeteoroloji  hava durumu