UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇIPLAK MODEL GARDİYANIN DİKKATİNİ DAĞITIP…

Annesinin hapisten kaçmasına yardım ettiği iddia edilen Kolombiyalı Instagram fenomeni Aída Victoria Merlano, çıplak ve kelepçeli halde bir derginin kapağına çıktı. Kolombiyalı Instagram fenomeni, gardiyanın dikkatini dağıtarak annesini hapisten kaçırdığı iddiasıyla çok ağır cezalarla karşı karşıya.

ÇIPLAK MODEL GARDİYANIN DİKKATİNİ DAĞITIP…

Kolombiyalı çıplak modelın, eski bir siyasetçi olan ve kendisine çok ciddi suçlamalar yöneltilen annesini, gardiyanın dikkatini dağıtarak kaçırdığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

21 yaşındaki model Aída Victoria Merlano, eski bir politikacı olan annesinin, bir ip kullanarak binadan dışarı çıkmasına yardım etmede çok önemli bir rol oynamakla suçlanıyor.

ANNESİ 15 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Mankenin annesi Aída Merlano Rebolledo, hüküm giydikten birkaç hafta sonra hapisten kaçmayı başardı ve bir Bogota hapishanesinde 15 yıl cezaya çarptırıldı.

2019'da, o sırada 38 yaşında olan Aída Merlano senatör oldu ancak seçimde hile, yolsuzluk ve kendi adına yasadışı silah bulundurma kanıtlarını ortaya koyan yetkililer tarafından hızla yakalandı.

GARDİYANI İKNA ETTİ

Eski senatörün cezaevindeyken, dışarıda bulunan bir diş hekimi randevusuna gardiyan ve şoför eşliğinde gittiği iddia ediliyor. Vice, hapishane gardiyanının Aída Merlano'nun dişçi muayene odasına tek başına girmesine ikna olduğunu ve ikisinin dışarıda, bekleme alanında kaldıklarını bildirdi.

Duruşmada sunulan kanıtlar, diş hekiminin suçluyu muayene odasında bırakıp dışarı çıktığını ve bunun da kadına, 'bir masaya bir ip bağlayıp pencereden aşağı inerek' kaçması için yeterli zaman verdiğini gösterdi. Yetkililer, binanın dışından, Aída Merlano'nun aşağı inerken çekilen görüntülerini ortaya çıkardı.

Çevredeki insanlar olan biteni tam bir kafa karışıklığı içinde izlerken, hüküm giymiş politikacı, kurye kılığına girmiş bir adam tarafından sürüldüğü iddia edilen bir motosikletin arkasına atladı.

SKANDALI PARAYA ÇEVİRDİ

Annesi üç aydır kaçarken, Aída Victoria uluslararası manşetlere çıkan tüm bu skandaldan para kazandı. Instagram modeli, çıplak poz verdiği ve kelepçeli bir şekilde "Kaçak Kongre Üyesi İtiraf Ediyor" başlığıyla bir derginin kapağına çıktı.

Aída Merlano nihayet Ocak 2020'de Venezuela'da yakalandı. Salı günü yapılan duruşmada Aída Victoria ve diş hekimi, masum olduklarını iddia etti ancak suçlu bulunurlarsa, her ikisi de uzun hapis cezalarına çarptırılabilir.

Aída Victoria Instagram'daki bir videosunda şunları söyledi: "Her gün 21 yıl hapis yatabileceğimi bilerek kalkmama rağmen mutluyum çünkü mutluluğun her gün verilen bir karar olduğuna inancım var. Bugün mutlu ol çünkü yarın ne olacağını bilemezsin."

Son Güncelleme: 31.10.2021 08:47:17
ETİKETLERkolombiya  çıplak  model  hapishane  gardiyan