UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GAZAPİZM’E ŞOK OTEL DAVASI

Selin Sinem Dalkılıç isimli bir hostes, İstanbul Beşiktaş'ta daha önce kaldığı bir otelde, kimlik bilgilerinin yeniden kullanıldığını ve rapçi Gazapizm ile 4 gün aynı odada kalmış gibi gösterildiğini öne sürdü. Nişanlısı tarafında terk edilen hostes, soluğu mahkemede alırken Gazapizm adıyla bilinen Anıl Acar, genç kadını tanımadığını söyledi.

GAZAPİZM’E ŞOK OTEL DAVASI

İstanbul Beşiktaş'ta bir otelde daha önce konaklayan Selin Sinem Dalkılıç, kimlik bilgilerini, kullanan ve ünlü rapçi Gazapizm ile 4 gün aynı odada kalmış gibi gösteren oteli savcılığa şikayet etti. Bu olay yüzünden nişanlının kendisini terk ettiğini söyleyen genç kadın otelden tazminat istedi.

3 yıl önce kaldığı otelin kimlik bilgilerini kullanarak tekrar kayıt açtığını ve otelin, Gazapizm olarak tanınan rapçi Anıl Murat Acar'la 4 gün birlikte konakladığını kayıt altına aldığını öne süren hostes Selin Sinem Dalkılıç o tarihlerde Bodrum'da uçuş olduğunu belirttiği şikayet dilekçesinde Dalkılıç'ın otel kayıtlarını sorgulayan polis nişanlısının başka biriyle otelde kaldığını anlayınca aldatıldığını düşündüğünü ve nişanı attığını kaydetti. Avukatı aracığıyla Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuran Selin Sinem Dalkılıç, otel hakkında 30 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

GAZAPİZM ANIL ACAR: KADINI TANIMIYORUM!

Başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan Gazapizm lakaplı Anıl Murat Acar ise, kendisinin otelde kız arkadaşı S.Ö. ile kaldığını ve adı geçen şahsı tanımadığını söylediği öğrenildi. Kendisiyle aynı odada görünmek için de hiçbir fiilde bulunmadığını belirten Gazapizm, bu durum ünlü bir sanatçı olması nedeniyle kendisine zarar vereceğini de ifadesine ekledi.

OTEL: MÜŞTERİLERİNİN ÖZELİNE KARIŞMAYIZ

Dava süreci ile ilgili bir açıklama yapan bir otel yetkilisi ise kayıtlarında bir hata olmadığını öne sürerek kendilerine kim hangi kimliği vermişlerse onu beyan ettiklerini, kanunen başkasının kimliği ile bir kayıt açamayacaklarını söyledi.

Kendilerine sorulan vatandaşlık numarasına göre davacı şahsın otellerinde 4 gün konakladığını ve ardından kendilerini şikayet ettiğini belirten yetkili kendilerinin gerekli belgeleri savcılığa sunduklarını söyledi. Davacının avukatı aracılığıyla otelden 200 bin lira para istediğini parayı verdikleri takdirde şikâyetlerinden vazgeçeceklerini belirten otel yetkilisi, otel yetkileri doğrultusunda müşterilerin giriş yaptığı zamanı ve kimlik bilgilerini polise bildirmekle mükellef olduklarını ve kayıtlarında bir hata olmadığını kimsenin de kişisel hayatını sorgulamak veya özeline karışmak gibi bir lüksleri olmadığını ifade etti.

Son Güncelleme: 31.10.2021 15:35:02
ETİKETLERGazapizm  hostes  otel  dava