UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADIN HENTBOLCULAR KULÜP BAŞKANINI DÖVDÜ

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalya Anadolu Spor Kulübü'nde tatsız bir olay yaşandı. Kulüp başkanı Şenay Çaplık ile iki hentbolcu arasında fiziksel müdahaleye varan kavga yaşandı. Taraflar karakola gidip birbirlerinden şikayetçi oldu.

KADIN HENTBOLCULAR KULÜP BAŞKANINI DÖVDÜ

Ajansspor ve Lidergazete'den Koray Geçgel'in özel haberinde yer verdiği olaya göre, Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Antalya Anadolu Spor Kulübü'nde kavga çıktı. Kavga, takımın sporcuları Kübra Akçayoğlu ve Yağmur Kaygusuz ile başkan Şenay Çaplık arasında yaşandı.

Başkan Çaplık, Yağmur Kaygusuz isimli oyuncuyla sorun yaşadığını anlattı. Çaplık, "Bir oyuncuyla sorun yaşadık ve tesisleri terk edip takımdan ayrılmasını istedim. O ayrılmak istemedi. Antrenörümüz de kalmasını isteyince olay çıktı" dedi.

Kavgaya karışan üçüncü isim Kübra Akçayoğlu ise, yaşananları şu cümlelerle anlatı

Olay büyüsün istemiyoruz. Elimizde video kayıtları ve darp raporu var ama başkan şikayetini çekerse biz de çekeceğiz. 3 aydır para almıyoruz, göçebe hayatı yaşıyoruz.

Takımın antrenörü Ali İhsan Tekin ise yaşananları doğrulayarak şunları söyledi:

Olay anında orada değildim. Bittikten sonra haberi bana geldi. Şu anda başkana ulaşamıyoruz. Sporculara ceza verilip verilmeyeceğini bilmiyorum. Olay benim dışımda geliştiği için görüş bildirmem doğru olmaz.

Son Güncelleme: 10.11.2021 22:22:25
ETİKETLERkadın sporcu  hentbol  antalya