UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇALIŞANLAR 'ÇIPLAKSIN' DEYİP KOVDU

İngiltere'nin başkenti Londra'da, 22 yaşındaki kadın alışveriş yaptığı markette, kendisini 'çıplak' bulan çalışanların hışmına uğradı. Genç kadın öfkeden deliye dönerken, şirket olayla ilgili açıklama yaptı.

ÇALIŞANLAR 'ÇIPLAKSIN' DEYİP KOVDU

İngiltere'nin başkentinde 22 yaşındaki bir kadının kıyafeti ve alışveriş yaptığı market çalışanlarının kendisine tavrı, olayın görüntülerini izleyenleri hayrete düşürdü.

Bir kadın, Asda isimli markette çalışanlarının kendisine 'neredeyse çıplak olduğu ve orada olmaması gerektiğini' söylediğini ve bunun ardından da süpermarketten atmaya çalıştıklarını söyledi.

Jaiah adında 22 yaşında bir öğrenci olan alışverişçi, Salı günü Londra'nın doğusundaki Isle of Dogs'taki mağazada alışveriş yaparken bir çalışan yanına geldi. Videoda çalışanın genç kadının yanına gelip, "Vücudunuzu neredeyse olduğu gibi görebiliyoruz, müdür hemen geliyor" dediği duyuluyor.

Jaiah, şoke edici olayın video görüntülerini sosyal medyada yayınladı ve bunu 'gördüğü en iğrenç davranış' olarak nitelendirerek yaşananlara ateş püskürdü.

Görüntülerde kadının, çalışanın kendisine "Senin kendine saygın yok" dediğini anlattığı ve bundan şikayet ettiği duyuluyor. Ayrıca 22 yaşındaki kadın daha sonra kamerayı kendisine çevirip kıyafetlerini çekiyor.

'İĞRENÇ BİR OLAY'

Kadın olayı Twitter'da şu mesajla paylaştı: "Bu gece Isle of Dogs'taki ASDA'da bir çalışan bana yeterince kıyafet giymediğimi, kendime saygı duymadığımı, neredeyse çıplak olduğumu ve orada bulunmamam gerektiğini söyledi. Bu iğrenç bir davranış"

Asda Twitter'da yanıt verdi: "Merhaba Jaiah, bunu dikkatimize sunduğun için teşekkürler. Bu, Asda'da kabul edilen bir politika değil ve gördüğünüz muameleme için gerçekten üzgünüz. Bu olayla ilgilenen mağaza müdürüyle konuştum ve bunu nasıl telafi edebileceğimi sizinle konuşmaktan memnuniyet duyarım.

Bir şirket sözcüsü MailOnline'a şunları söyledi: "Bu olaydan haberdar olur olmaz mağaza içinde bir soruşturma başlattık. Bunun bizim politikamız olmadığını açıklamak ve bu vesileyle yaşadıkları olumsuz deneyim için özür dilemek adına Jaiah ile temasa geçtik.'

 

Son Güncelleme: 11.11.2021 17:50:15
ETİKETLERmarket  çıplak  kovma