UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI EVLENDİ!

Paris Hilton ve Carter Reum evlendi. Çift, Barron'un Bel-Air malikanesinde hayatlarını birleştirdi.

ÜNLÜ ŞARKICI  EVLENDİ!

Üç gece sürecek olan kutlama, resepsiyonla başladı. Cuma günü Santa Monica İskelesi’nde bir karnaval ile devam edip ve cumartesi sona erecek.

40 yaşındaki otel varisi, düğünden hemen önce birkaç kıyafet değişikliği yaptığını söylemişti.

Hilton’un nedimeleri; Halle Hammond, Tessa Gräfin von Walderdorff (Paris’in erkek kardeşi Barron Hilton II’nin karısı), Kim Richard’ın kızı Whitney Davis ve Kyle Richards’ın kızı Farrah Aldjufrie Alice + Olivia’dan özel pembe tasarım elbiseler giydiler.

İlişkilerini ilk olarak Nisan 2020’de teyit eden çift, şubat ayında nişanlanmıştı. Reum, Hilton ile bir yıllık beraberliklerinin ardından evlenme teklifini bir adada gerçekleştirdi ve Jean Dousset tarafından tasarlanan zümrüt kesim bir pırlanta yüzük hediye etti.

Hilton, ocak ayında Reum ile olan ilişkisini açıkladı ve Mara Schiavocampo’ya The Trend Reporter with Mara podcast’inde şunları söyledi: “O benim hayalimdeki adam… Her zaman düğünümüzü ve bebeğimizin isimlerini planlamaktan bahsediyoruz. Hayatımın bir sonraki adımına geçmek için gerçekten heyecanlıyım ve sonunda gerçek bir hayata sahip gibiyim.”


Son Güncelleme: 12.11.2021 14:34:35
ETİKETLERparis hilton  carter reum