UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞ İNSANI KARI KOCA BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Çanakkale'nin tanınmış iş insanlarından Süha Sümer ve eşi Nilgün Akman Sümer, evlerinde bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı polislere teslim olurken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.

İŞ İNSANI KARI KOCA BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Cevatpaşa Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde bulunan Akman Apartmanı'nda meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti. Ayran ve Yoğurt Fabrikası sahibi Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer evlerinin en alt katında bulunan kiracıları Pizzacı olan Turgut Y. İle uzun süredir kira meselesi yüzünden tartışmalıydı. İddiaya göre gece yarısı apartmana alkollü bir şekilde gelen Turgut Y. , Sümer ailesinin kapısını çaldı.

Uzaktan da akraba olan Turgut Y. içeriye girip iş yeriyle ilgili konuşmaya başladı. Aralarındaki konuşma kısa sürede tartışmaya döndü. Turgut Y. Alkolünde etkisiyle cebinden çıkardığı bıçağı defalarca Sümer çiftine saplamaya başladı. Süha Sümer ve eşi Nilgün Akman Sümer aldıkları sayısız bıçak darbesiyle olay yerinde feci şekilde yaşamını yitirdi.

Seslere uyanan Sümer çiftinin çocukları korkunç manzara ile karşılaşırken Turgut. Y olaydan sonra kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde polise teslim olan Turgut Y. Suçunu itiraf ederken olay yerine giden polis ekipleri korkunç manzara ile karşılaştı.

Nilgün Akman Sümer'in 1989-2002 yıllarında Çanakkale Belediye Başkanı, 22. dönemde de CHP Çanakkale Milletvekili olarak görev yapan İsmail Özay'ın baldızı olduğu öğrenildi.


Son Güncelleme: 13.11.2021 14:26:58
ETİKETLERçanakkale  cinayet