UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERTUĞRUL ÖZKÖK'ÜN TAZMİNATI BELLİ OLDU

Hürriyet Gazetesi’nin eski genel yayın yönetmeni ve yazarı Ertuğrul Özkök’ün ayrılmasının ardından alacağı tazminat ücreti de belli oldu. Özkök, Demirören Holding’den 5 taksit şeklinde 6 milyon lira tazminat alacak.

ERTUĞRUL ÖZKÖK'ÜN TAZMİNATI BELLİ OLDU

Hürriyet Gazetesi’nin eski genel yayın yönetmeni ve yazarı Ertuğrul Özkök’ün ayrılmasının ardından medya kulislerinden dikkat çeken iddialar gündeme geldi. Hürriyet gazetesinde 20 yıl boyunca genel yayın yönetmeni olarak görev yapan, 12 yıldır da köşe yazarlığı görevini sürdüren Ertuğrul Özkök'ün Hürriyet ile yolları ayrıldı. Aydın Doğan'ın yeniden medyaya dönme hazırlığı içinde olduğunu, bu doğrultuda bir dönem Doğan Medya'da çalışan gazetecileri bir araya toplayarak strateji belirlediğini ve Demirören ailesinin toplantıya katılanların peşine düştüğünü öne sürülmüştü.Özkök, ayrılık iddialarını UçanKuş TV’ye doğrulamış ve “Dostça ayrıldık” demişti.

 

Ertuğrul Özkök’ün Demirören ailesinden alacağı tazminat ücreti de belli oldu. Medyadar’ın haberine göre Özkök, Demirören Holding’den 6 milyon lira tazminat alacak. Demirören Holding’in Özkök’e bu ücreti 5 taksit şeklinde ödeyeceği ileri sürüldü.

Son Güncelleme: 15.11.2021 11:48:37
ETİKETLERERTUĞRUL ÖZKÖK  HÜRRİYET  TAZMİNAT