UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HASTANENİN ÖNÜNE BIRAKIP KAÇTILAR!

Yakın arkadaşlarıyla beraber akşam eğlenmeye çıkan genç model, yeni tanıştığı adamlar tarafından kandırıldı.

HASTANENİN ÖNÜNE BIRAKIP KAÇTILAR!

Kendisine zorla eroin enjekte eden erkekler tarafından hastanenin dışına atılan model, bilinci kapalı bir şekilde hastanenin hemen dışında sağlık yetkilileri tarafından bulundu.

24 yaşındaki Christy Giles, hareketsiz bir şekilde kaldırımda yatarken bulunduktan sonra Culver City'deki Güney California Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Christy'nin 26 yaşındaki arkadaşı Hilda Marcela Cabrales-Arzola, iki saat sonra aynı adamlar tarafından Los Angeles'ın batısındaki Kaiser Permanente adlı ayrı bir hastanenin önüne atıldı.

ABC 7'nin aktardığına göre, 26 yaşındaki genç kadın 'beyin aktivitesi olmadan, çok az iyileşme olasılığıyla yaşam desteğinde tutuluyor'.

Giles'ın kocası Jan Cillers, ABC 7'ye yaptığı açıklamada, karısının, siyah giysili ve bandana takmış üç adam tarafından plakasız bir araçla hastanenin önüne bırakıldığı söyledi.

Giles, Cuma gecesi kocası Jan Cillers San Francisco'daki babasını ziyaret ederken, iki kız arkadaşıyla birlikte gece eğlenmeye gitti. Giles'ın arkadaşlarından biri de Cabrales-Arzola'ydı.

Birlikte Los Angeles'ta SoHo House'da eğlendikten sonra bir partiye daha gittiler. Üç kadından biri eve döndü, Meksika'dan Los Angeles'a yeni taşınan bir iç mimar olan Cabrales-Arzola ise mekanda bir adamla tanıştı.

Partiden erken ayrılan ve ismi açıklanmayan üçüncü arkadaş, iki kadının Los Angeles şehir merkezinde tanıştıkları erkeklerle partiden ayrıldıklarını ve adamların evine gittiklerini söyledi. Christy'nin eşi Cillers, karısının telefonunu GPS ile takip etti ve 1:30'da takip etti ve 8641 Batı Olimpiyat Bulvarı'nda bir apartmanda olduğunu öğrendi.

Cillers, adresin fotoğrafını sosyal medyadaki takipçilerine sordu ve bir de fotoğraf paylaştı. Fotoğrafa, "Burada yaşayan birini tanıyan var mı?" notunu düştü.

Cillers, karısı ve Cabrales-Arzola'nın birlikte ayrıldığı adamları tanıdığını iddia ediyor. Erkeklerin isimlerini sosyal medyada paylaştığında, eski kız arkadaşlarından birinin hikayesini paylaştığı iddia edildi: "O tehlikeli bir insan ve onun tacizine uğrayan çok sayıda kadın benimle iletişime geçti."

Cillers ve Carly Amos tarafından oluşturulan GoFundMe sayfasında, 'Cumartesi'den beri hepimiz, Christy ve Hilda ile aralarındaki tek fark hayatta kalmış olmaları dışında, ürkütücü derecede benzer hikayeleri olan diğer kadınlardan çok sayıda mesaj aldık.' ifadeleri yer alıyor.

Cillers'ın Instagram sayfası GoFundMe'ye şu çağrıda bulunuyor: "Lütfen Chritsty'nin ölümünden sorumlu olan insanları adalete teslim etmek için ihtiyacımız olan parayı toplamamıza yardım edin."


Son Güncelleme: 18.11.2021 19:07:10
ETİKETLERModel  ölüm  Christy Giles