UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“YİNE GELECEĞİZ” TEHDİDİ!

Estetikçilerin klinik kavgası. Estetik uzmanı Filiz Can Kurtiş, icradan kiraladığı kliniğin Dr. Levent Türbedar ve eşi tarafından gasp edilmeye çalışıldığını iddia etti. Dava açan kadın, “İflas davası lehlerine sonuçlanınca kliniği boşaltmam için tehdit ettiler. Hastalarını çağırıp muayene etmeye çalıştılar” dedi.

“YİNE GELECEĞİZ” TEHDİDİ!

İstanbul'da medikal estetik uzmanı Filiz Can Kurtiş, iddiaya göre 2 yıl önce estetik doktoru Levent Türbedar'a ait Maçka'daki Dermamed Lazer Epilasyon ve Estetik Merkezi'ni icradan kiraladı. Şirketin sahibi olarak gözüken Türbedar'ın o dönem iflasın eşiğinde olduğu ve hakkındaki davalarla uğraştığı öne sürüldü. Anadolu 3'ncü Asliye Ticaret Mahkemesi, 10 Kasım'da şirketin borç batağından kurtulup durumunu düzeltiğine hükmetti.

DURUŞMA SONRASI BASKIN

Akşam’ın haberine göre; Kurtiş'in iddiasına göre mahkeme kararından bir saat sonra Levent Türbedar, eşi Tuğçe Türbedar ve iki avukatı kliniğe gitti. Suç duyurusunda bulunan Filiz Can Kurtiş, Türbedar'ın kendisini zorla ve hukuka aykırı şekilde kliniği terk etmeye zorladığını söyledi. 

Olay günü işyerine baskın yapan Levent Türbedar'ın kendi hastalarını kliniğe getirerek muayene etmeye çalıştığını da öne süren Kurtiş, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: "Mahkeme kararı sonrası kira sözleşmeme rağmen kliniğimi gasp etmeye çalıştılar. Davalıların kliğine girmesinin yasaklanmasını ve cezalandırılmalarını istiyorum."

'YİNE GELECEĞİZ' TEHDİDİ

Can ve mal güvenliğinin bulunmadığını söyleyen Filiz Can Kurtiş dilekçesinde, "Yine geleceklerini söyleyerek beni tehdit ettiler" dedi.

Son Güncelleme: 22.11.2021 09:43:10